Cultuurgids Lelystad

‘t Lapp

Creatieve broedplaats ’t LAPP is een platform in het oude centrum van Lelystad. Wij geven een stem aan mensen met originele en creatieve ideeën. Dit doen wij o.a. door straattheater, beeldende kunst, (creatieve) workshops en muziek. Tevens fungeren wij als ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers.

Wij ondersteunen bewoners van Lelystad die d.m.v. creativiteit of cultureel iets voor onze stad willen betekenen. Dit doen we door mensen een laagdrempelige opstap te bieden voor een activiteit en te begeleiden in hun start naar sociaal cultureel ondernemen. Hiervoor stellen wij onze locaties ter beschikking en helpen wij met publiciteit. Ook is er de mogelijkheid voor samenwerking met andere sociaal cultureel ondernemers of kunstenaars.

Onder de paraplu van onze stichting, bieden verschillende workshops aan waaronder o.a. teken en schildercursussen, beeldhouwen,  kinderactiviteiten en Tai chi en Qi Quong.

Op de Grutterswal wordt wekelijks op de woensdag een gezamenlijke maaltijd georganiseerd in het kader van de ontmoeting. Er zijn mogelijkheden onze beiden ruimte  te huren voor verschillende doeleinden.

Info
’t  LAPP heeft twee locaties op te weten:
Grutterswal 108, 8223AE  Lelystad ( LP-shop en huiskamer)
Kofschip 2 , 8223EZ  Lelystad. ( creatieve broedplaats)
Norma Karmelk
06-53385145
www.hetlapp.nl
info@hetlapp.nl
Langezand 14, 8223 WB Lelystad
Waagpassage 17, 8232 DR Lelystad