Cultuurgids Lelystad

Agora Theater & Congrescentrum

AGORA, midden in het centrum van Lelystad, herken je van verre. Het oranjekleurige iconische pand biedt zeven dagen per week ruimte aan een grote verscheidenheid aan activiteiten.

Het hele jaar door kan het publiek genieten van de mooiste theatervoorstellingen. In vele genres en voor alle leeftijden. Van uitdagend toneel, ontroerende kindervoorstellingen, prachtige muziek, hilarisch cabaret en wonderschone dans tot musicals en theatercolleges en voorstellingen over maatschappelijke thema’s. Er is plaats voor gevestigde namen en aanstormend talent. In de foyer en aan de bar is er volop gelegenheid om na te praten en voor een gezellig samenzijn. Ook amateurgezelschappen en culturele organisaties gebruiken het gebouw voor optredens, repetities en andere activiteiten.

AGORA biedt met haar vele inspirerende ruimtes een podium aan tal van congressen, vergaderingen, events, televisieproducties, productpresentaties en (bedrijfs)feesten. Ook online streaming en hybride events behoren tot de mogelijkheden.

Tot de zomer van 2022 vertoont het Filmtheater Lelystad kwaliteitsfilms in AGORA.

AGORA vormt het kloppend hart van het nieuwe Theaterkwartier in Lelystad. Gun jezelf..AGORA!

Info

AGORA Theater & Congrescentrum
Agorabaan 12, 8224 JS Lelystad
Info en kaartverkoop: www.agora-lelystad.
0900-0322 (€0,45 p/m), 7 dagen per week 10.00-20.00 uur
klantenservice@agora-lelystad.nl