1 maart 2021

Lesgeven in de theaterzalen

Wat fijn dat er versoepelingen zijn aangekondigd voor het middelbaar onderwijs! Dit stelt scholen natuurlijk wel voor diverse uitdagingen. Bijvoorbeeld het feit dat de standaard ruimtes in een school niet toelaten dat er veel leerlingen in dezelfde ruimte aanwezig kunnen zijn.

Stichting de Kubus en AGORA Theater bundelen hun krachten en gaan gezamenlijk de uitdaging aan door scholen in deze tijden hulp te bieden; coronaproef lesgeven in één van onze theaterzalen. Leerlingen kunnen met inachtneming van alle maatregelen de les(sen) volgen vanuit de theaterstoel. Veilig op 1.5 meter afstand van elkaar. Op deze manier dragen wij graag ons maatschappelijke steentje bij.

Na de lange periode van onlinelessen is dit niet alleen een goede manier om alle leerlingen weer in één ruimte te krijgen, maar ook dé manier om hun motivatie weer een enorme boost te geven. Want zeg nou zelf; les krijgen in zo’n bijzondere omgeving is uniek!

De theaterzaal van De Kubus biedt plaats aan maximaal 62 leerlingen, poppodium Corneel (onderdeel van Stichting de Kubus) aan maximaal 30 en de theaterzalen in AGORA aan maximaal 108.

Meer informatie over de voorwaarden en de kosten of direct boeken? Neem contact op met één van de volgende contactpersonen.

De Kubus / Corneel
Albert Lindenburg
a.lindenburg@dekubuslelystad.nl
(op vrijdag afwezig)    

AGORA Theater
Jennifer van Dijk
j.vandijk@agora-lelystad.nl
(op woensdag en donderdag afwezig)