Cultuurmakersdag

09-11-2023
13:30 - 19:30 uur
De Meerpaal, Dronten

Op 9 november is het zover: dan vindt de allereerste editie van de Cultuurmakersdag Flevoland plaats bij De Meerpaal in Dronten. De aanmeldingen zijn nu geopend! Toegang is gratis, maar aanmelden is vereist. Meld je dus snel aan!

De Cultuurmakersdag Flevoland is dé dag waarop héél cultureel en kunstzinnig Flevoland elkaar ontmoet, inspireert en met elkaar deelt wat we als Flevolands cultureel ecosysteem allemaal in huis hebben. Deze dag is voor echt iédereen in de kunst- en cultuursector in Flevoland. Van jonge creatievelingen tot professionals in het creatieve vak, en van bestuurders tot culturele fondsen: iedereen die betrokken is bij kunst of cultuur is welkom. Welke rol je in het Flevolandse veld ook speelt; samen vormen we een cultureel ecosysteem!

Het wordt dan ook een dag vol inspiratie, nuttige info, entertainment, netwerkmogelijkheden en nog veel meer. Denk aan:

 • Leuke, creatieve workshops waar je iets maakt
 • Slimme inspiratiesessies over het culturele veld
 • Interessante expo’s en installaties
 • Netwerken in woonkamersessies
 • Handige brainstormsessies met fondsen
 • Toffe optredens van o.a. muziek en dans
 • En nog veel meer!

Op 9 november in De Meerpaal in Dronten gaat het allemaal gebeuren. Vanaf 13.30 uur is er inloop en om 14.00 uur gaat het programma van start met een unieke opening! Het laatste programmaonderdeel eindigt ca. 19.30 uur. Het definitieve programma volgt binnenkort.

Aanmelden workshops
Tijdens de Cultuurmakersdag ben je natuurlijk vrij om welke programmaonderdelen je maar wilt te volgen. Er zijn 2 soorten workshops waarvoor je je kunt aanmelden:

 • Workshops in de categorie denken. Dit zijn werksessies waar je met elkaar gaat brainstormen, netwerken, discussiëren, bedenken, enzovoorts.
  Voor deze workshops moet je je van tevoren aanmelden. Dat doe je in het aanmeldformulier hieronder. Voor meerdere workshops aanmelden mag.
 • Workshops in de categorie doen. Tijdens deze workshops ga je iets met je handen maken of op een andere manier actief aan de slag.
  Deze workshops hebben een vrije-inloopkarakter. Bekijk bij aanvang het programma en wees op tijd bij de workshop die je wil volgen.
  De Cultuurmakersdag is een coproductie van Flevolab en Kunstlink in samenwerking met De Meerpaal, Cultuurfonds Almere, FleCk en Carte Blanche.

Meld je aan voor de Cultuurmakersdag
Klik hier om je aan te melden voor de Cultuurmakersdag op 9 november!

De Cultuurmakersdag is een coproductie van Kunstlink en Flevolab in samenwerking met De Meerpaal, Cultuurfonds Almere, FleCk en Carte Blanche.