Contact, adres en openingstijden

Workshops Peuter Kleuter Festijn

Ouders kijk uit! Voor je het weet is je peuter bevangen door één van de workshops die Kubus aanbiedt en kom je niet eens meer toe aan een theater bezoek. We bieden dit jaar: 

Beeldende kunst
Kaarten geven en versturen verbindt en is altijd een vriendschappelijk gebaar. Wij gaan mooie kaarten tekenen en doen hem in een envelop met een postzegel erop. Dan kan je hem opsturen naar je vriendje of vriendinnetje. Misschien krijg je wel een brief terug! 

Dans
Tijdens de workshop dans maken we kennis met Moemf. Als Moemf wakker wordt uit zijn winterslaap, staat er iemand op hem te wachten... Samen gaan zij op zoek naar de lente. Maar er ligt nog flink wat sneeuw... Ze dansen, rollen, schaatsen en springen door de sneeuw. Is het eigenlijk al wel lente? En zullen zij vrienden worden? 

Muziek
Musiceren met vrienden. Dat is toch het allerleukst wat er is; je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. In deze workshop gaan we samen een lied zingen en gaan we daar samen met verschillende instrumenten bij spelen. Zodat wij samen als een echt vriendenorkest hele mooie muziek kunnen laten horen. 


> Terug

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.