Contact, adres en openingstijden

Voorstellingen Peuter Kleuter Festijn

AgentBoef1.pngAgent en Boef   3+

Een stoute, slimme voorstelling voor iedereen die van spelletjes houdt. 

"Boef", zegt agent, "ik blijf voor altijd bij jou."
"Maar ik niet bij jou!", zegt Boef.
Agent kijkt verschrikt. 
"Gefopt!", zegt Boef. 

Boef woont in de gevangenis bij Agent. Dat vindt Agent gezellig. Er is maar één probleem: soms ontsnapt Boef. En dan haalt hij boevenstreken uit... Kan Agent Boef ook dit keer weer vangen? En zullen ze vrienden blijven? 

De prentenboeken met daarin de verhalen rondom het hilarische duo Agent en Boef van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer zijn al lange tijd een groot succes. Slapstick, strakke timing, cartooneske beelden en meeslepende muziek typeren deze voorstelling. De bijzondere vriendschap tussen de twee zorgt voor ontroering. En dit alles geïnspireerd door grootheden als Charlie Chaplin en Laurel en Hardy. 

De voorstelling duurt 45 minuten en speelt per dagdeel één keer. 

Door Toren van geluid. 

Dribbel.pngDribbel leest voor   2+

Al jaren spreekt Dribbel van Eric Hill tot de verbeelding in geïllustreerde kinderboeken. Theater Terra maakte een familiemusical waarin de pop van Dribbel een hoofdrol speelt en nu komt een acteur van Theater Terra met Dribbel uit de musicals naar ons Peuter Kleuter Festijn om voor te lezen uit de boeken. 

Spelenderwijs leest de acteur met een pop de boeken voor, waarbij het net lijkt of Dribbel zijn eigen verhaald vertelt! 

De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten en wordt per dagdeel tweemaal gespeeld. 

Door Theater Terra.

Pedro1.pngClowntje Pedro   1+

Voor de allerkleinsten onder ons hebben we poppentheater Trollemor gevraagd om te komen spelen. In de intieme setting van het marionettentheater kan de peuter clowntje Pedro ontmoeten. Misschien wil hij ook wel vriendjes worden? 

Marionetten theater dat meermalen vertoond wordt.

Door Trollemor. 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.