Hermannosaurus Rex

De voorstelling gaat over de broertjes Herman en Herman. Zij hebben een geweldig apparaat: de recyclemachine. Gooi je oude troep erin en de machine maakt er prachtige nieuwe spullen van. Zo wordt een leeg eierdoosje met drie bananenschillen en een oude paperclip zomaar een heel nieuw skateboard! Deze machine hebben de broers gekregen van hun vader Herman, die hem weer heeft gekregen van zijn vader. Ook een Herman. Ze komen dus uit een echte recyclefamilie. Het begon allemaal bij de allereerste hergebruiker: de Hermannosaurus Rex.

Maar wat nou als die recyclemachine kapotgaat? Of als er een monsterlijke berg vuilnis hun kant op komt? En wat als ze ook nog ruzie krijgen omdat Herman het altijd beter weet dan Herman? Betekent dat het einde van de hergebruikers?

Het gezelschap
Deze familievoorstelling van de makers van cabaretgroep Oeloek, gaat over creativiteit, duurzaamheid en het betere knutselwerk. Via een achtbaan van gekke tekstjes, grappige liedjes en fysieke capriolen laten de Hermannen zien dat iedereen een Herman kan zijn.

De voorstelling is te boeken op:  woensdag 29 en donderdag 30 november 2023.