Contact, adres en openingstijden

Twee dagen struinen op Kunstgras tijdens LelySTART

06/09/2019

Het festival LelySTART realiseert op zaterdag 14 en zondag 15 september heerlijk vrijblijvend een fraai ingericht grasveld bij De Kubus: Kunstgras. Met twee buitenpodia en een serie marktkramen vol kunst, sieraden en nog veel meer. Schilders gaan live aan de slag en zijn altijd bereid tot een praatje over de kunstwerken.

Dijkdichters
Poëzie is hot. Zeker als het live gepresenteerd wordt. De Dijkdichters hebben op beide dagen een eigen presentatieplek gekregen op Kunstgras waar alle uithoeken van de poëzie te beluisteren en te vinden zijn. Laat je verrassen met de daar aanwezige typemachine en de poëten uit eigen streek.

Klei mee met Michel, of liever drukwerk?
Kunstenaar Michel Bongertman en keramist Christian Wisse laten niet alleen zien wat hun vak kan betekenen als je -als leek- eraan durft te beginnen. Ook zij nodigen de bezoekers van Kunstgras uit om samen aan de slag te gaan, en dan moeten we vooral niet te klein denken….Bongertman staat bekend om zijn beelden in het Natuurpark met de jaarlijkse kunstroute aldaar.

Tenslotte grafiek, wat mag je daarvan verwachten? We zien landelijk een toenemende belangstelling voor het ambacht van de graficus: het maken van drukwerk via ets, linosnede, houtsnede of zeefdruk. Afhankelijk van het weer zijn er buiten demonstraties van graficus/docent Else van Luin. Deze zijn de opmaat voor een grafisch najaar in de Kubus: een grootse tentoonstelling van 35 grafici is aanstaande, vlak na het kunstkijkweekend van Tour of Art.

Circus acts
Ook dat kan. Zeker voor de kinderen die Kunstgras bezoeken is dit een buitenkansje. De organisatie heeft professionals gevonden die kinderen verleiden om in beweging te komen met onder andere evenwichtsballen, koorddans en jongleermaterialen. Er is zelfs een heus spijkerbed beloofd maar of dat haalbaar is voor een beginnend circusartiest...

Bovenstaand programma is onderdeel van het festival LelySTART.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.