Contact, adres en openingstijden

Programma eerste Sport- en Cultuurweek Lelystad bekend

23/08/2019

De voorbereidingen voor de eerste Sport- en Cultuurweek in Lelystad, van zaterdag 21 tot en met zondag 29 september 2019, zijn in volle gang. Sportbedrijf Lelystad en Kubus zijn samen met vele sport- en cultuuraanbieders tot een inspirerend programma gekomen met onder andere creatieve workshops, dans, theater en freerunnen.

Het doel is om alle inwoners op een leuke manier kennis te laten maken met het sport- en cultuuraanbod in de stad.

Op zaterdag 21 september gaat de Sport- en Cultuurweek van start met een feestelijk programma voor jong en oud. In De Koploper verzorgen verschillende Lelystadse verenigingen creatieve workshops. Er is dans, muziek, theater, freerunnen, een informatiemarkt, een springkussen en meer. Diezelfde middag zetten verenigingen hun deuren open voor een kennismaking met hun aanbod. Een fietsroute brengt de Lelystedelingen langs de deelnemende verenigingen. Ook later in de week bieden verschillende sport- en cultuuraanbieders gratis kennismakingsactiviteiten aan.

Programma Lelykracht voor de jeugd
De Sport- en Cultuurweek wordt op zondag 29 september afgesloten met muziek, sport, vloggen, dans en meer op het Aron Winter Cruijff Court bij Atolplaza. Lelykracht organiseert deze activiteiten van 13.00 tot 17.00 uur voor kinderen en jongeren van 6 tot en met 18 jaar. Deelname is gratis.

Het volledige programma van de Sport- en Cultuurweek is te vinden op de website van het Sportbedrijf.

Vitaler door sport en cultuur
De Sport- en Cultuurweek wordt in 2019 voor het eerst gehouden in Lelystad. Buurtsportcoach Timo Hoenderboom van het Sportbedrijf vertelt: 'Met de Sport- en Cultuurweek willen we de inwoners van Lelystad inspireren door te laten zien wat de stad allemaal te bieden heeft aan sport en cultuur. Sport en cultuur helpt mensen vitaler te worden, talenten te ontdekken en draagt bij aan een gezonde(re) leefstijl. Deze Sport- en Cultuurweek is daarom van groot belang'.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.