Contact, adres en openingstijden

Nieuwe opzet zorgt voor meer bezoekers tijdens LelySTART

17/09/2018

Met 24.000 bezoekers is LelySTART dit jaar drukker bezocht dan vorig jaar! Waar vorig jaar het zwaartepunt duidelijk bij de zaterdagavond lag, was de opbouw van het festival dit jaar door de nieuwe opzet beter verdeeld. De zaterdagmiddag voor jongeren scoorde goed en ook A taste off… op de vrijdagavond viel in de smaak. De organisatie kijkt dan ook terug op een geslaagde elfde editie van het festival en kijkt uit naar de twaalfde editie op 13, 14 en 15 september 2019. 

Nieuwe opzet succesvol
‘De sfeer was erg goed en ook de samenwerking tussen de verschillende organisaties was prettig,‘ vertelt festivaldirecteur Jan Gras. ‘Zowel bezoekers als artiesten waren enthousiast en daar doen we het natuurlijk voor.’ Dit jaar koos de organisatie voor een nieuwe koers. Vrijdagavond geen hoofdpodium meer, maar een programma in huis bij de verschillende culturele organisaties om bezoekers te laten proeven van het aanbod. Op de zaterdagmiddag was dit jaar voor het eerst een programma voor jongeren samengesteld. ‘Dat gaan we volgend jaar zeker herhalen,’ vertelt Rens den Hartog van Corneel enthousiast. Het LelySTART Fris feest trok zo‘n 2500 jongeren naar het hoofdpodium. Ook het nieuw toegevoegde klassieke concert bij Agora Theater op de zondagochtend werd goed ontvangen en smaakte naar meer. Ook hier zal volgend jaar zeker een vervolg op komen. FlevoMeer Bibliotheek was dit jaar op de zondag met een knutselactiviteit en vertelvoorstelling in de looproute te vinden, naast Agora Theater. Daardoor konden kinderen gemakkelijker aanschuiven.

Ook genoeg herkenbare onderdelen
Natuurlijk waren er ook ‘oude vertrouwde’ onderdelen die in de smaak vielen. Denk aan de literaire lezing bij FlevoMeer Bibliotheek van Ronald Giphart, het Kunstgras en de speurtocht bij Kubus, Comedy Night en de films bij Agora Theater en natuurlijk het hoofdpodium op de zaterdagavond met dit jaar Nielson, Martijn Fisher zingt hits van Hazes en Tribute2BobMarley by The Rootsriders.

Over LelySTART
LelySTART is dé start van het nieuwe culturele seizoen in Lelystad. Onder deze vlag organiseren AGORA Theater, Corneel, De Kubus, FlevoMeer Bibliotheek Lelystad en City Marketing Lelystad jaarlijks talloze optredens, demonstraties, workshops en straattheater in het Stadshart van Lelystad.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.