Contact, adres en openingstijden

Next Move zoekt Flevolands danstalent

12/06/2019

Next Move; dé provinciale danstalentenklas van Flevoland, zoekt Flevolands danstalent. Wie tussen 12 en 21 jaar oud is en gepassioneerd danser, kan zondag 23 juni auditie doen in de Kubus.

Bij Next Move krijgen gepassioneerde dansers in genoemde leeftijdscategorie de kans zich dicht bij huis verder te ontwikkelen. Ze verdiepen zich in verschillende danstechnieken, ontdekken waar hun talenten liggen, delen hun passie en plezier met gelijkgestemden en verbreden hun horizon.

Voorbereiding op dansvakopleiding
Next Move kan worden gebruikt als voorbereiding op een dansvakopleiding en wordt gevolgd naast de reguliere danslessen. Next Move is tweewekelijks op vijftien zaterdagen en start in september.

Intensief lesprogramma
Bij Next Move krijgen dansers les van de beste dansdocenten van Nederland en docenten die verbonden en/of werkzaam zijn op de dansvakopleidingen. Het lesprogramma is intensief en gevarieerd; van Klassiek ballet tot Afro en van Improvisatie tot Physical Movement. Ook staat de artistieke ontwikkeling, eigen danspersoonlijkheid van de dansers op het programma en worden ze verder vormgeven door het volgen van theatervormen, creëren van eigen werk en kennis op doen over dansgeschiedenis. Als dansgroep gaat de groep daarnaast optreden op diverse professionele podia in Flevoland.

Auditie
Het traject om mee te doen aan Next Move is simpel. Wie zich inschrijft doet zondag 23 juni van 10.30 tot 15.30 uur in De Kubus aan de Agorabaan 3 in Lelystad mee aan de auditie. Tijdens de auditie wordt gekeken naar wat de dansers al kunnen en wat ze nog kunnen leren. De auditanten laten tijdens de auditie een performance zien van minimaal één minuut en maximaal twee minuten. Deelname aan de auditie is gratis.

Programma
Het auditieprogramma: 10.30 uur inloop en uitleg, 11.00 uur workshop Modern Jazz door Bart Sluis, 12.00 uur workshop Afro door Raisa Fairbairn, 13.00 uur pauze, 13.30 uur performances door auditanten, 15.00 uur einde.

Het provinciale talentontwikkelingsproject Next Move is een initiatief van Centrum Amateurkunst Flevoland en is onderdeel van het programma ‘Het Talent van Flevoland’. Next Move wordt gerealiseerd dankzij ondersteuning door Fonds voor Cultuurparticipatie en Provincie Flevoland.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.