Contact, adres en openingstijden

Lekker racen door de gangen tijdens Peuterkleuterfestijn

05/03/2018

Kubus deed dit weekend weer speciaal voor de allerkleinste cultuurliefhebbers haar deuren open tijdens het Peuterkleuterfestijn. Met een mooie meezing voorstelling van Ageeth de Haan op vrijdag en twee goedgevulde festijnmomenten op de zaterdag liet Kubus zien wat er zoal mogelijk is in Kunstenland.

Dat het thema dit jaar verkeer en reizen is ziet de peuter al bij binnenkomst: glimmende plastic autootjes, die er net echt uitzien, dagen uit om erin te gaan zitten! Na de schuifdeuren ontvouwt zich een pracht parcours over de totale begane grond. Wethouder Janneke Sparreboom mocht binnen de allereerste race aftellen en het startsignaal (met racevlag) van het Festijn geven. En natuurlijk was de witte Mercedes, volledig elektrisch, de eyecatcher van menig bezoeker…wie wil daar niet een rondje in maken!

Dat daarnaast workshops bijgewoond konden worden: dans, muziek, theater en beeldende kunst was maar goed ook. Lekker even zelf wat doen. Daarnaast was er ruimte genoeg om te struinen en je te verbazen over de inrichting van het festijn. Met als afsluiting de voorstelling Broemm in de theaterzaal zaten de meeste peuters & kleuters zo vol van indrukken, opgedaan op talrijke momenten, dat naar huis gaan prima paste. Bekijk een foto-impressie op onze Facebook pagina

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.