Contact, adres en openingstijden

Kubus en Agora Theater zetten zich in voor Prinses Beatrix Spierfonds

03/07/2019

De dansvoorstelling ‘Verloren Vleugels’ van Kubus vindt op zaterdag 6 juli in het Agora Theater in Lelystad plaats. Tijdens deze dansvoorstellingen wordt er aandacht gevraagd voor de campagne 'DVN de wereld uit!' van het Prinses Beatrix Spierfonds. De opbrengst is bestemd voor onderzoek naar de spierziekte dunnevezelneuropathie (DVN).

Elk jaar brengen de dansers bij Kubus hun grote voorstelling vlak voor de zomervakantie in het Agora Theater. Dansen symboliseert de ultieme vrijheid van bewegen, een vrijheid die voor mensen met een spierziekte niet vanzelfsprekend is. Daarom wordt er dit tijdens de dansvoorstelling ‘Verloren Vleugels’ van Kubus aandacht gevraagd voor de spierziekte DVN en wordt er na de voorstellingen gecollecteerd.

Het verhaal van de dansvoorstelling is gemaakt door de docenten zelf en wordt ondersteund door heerlijke muziek. Het eerste deel lijkt één groot sprookje gevolgd door een zeer eigentijds deel vol met Pikachu’s en K-Pop! Een nieuwe dag is aangebroken in het elfenbos. Het is een bijzondere dag want elfje Psyche wordt vandaag 8 jaar, de leeftijd waarop elfjes van hun grote zusters speciale wensen en cadeaus krijgen, aangeboden voor de vorming van hun karakter en toekomst. Terwijl alle elfen en dieren van het bos feesten barst een ongekend onweer los. De boze fee arriveert. Psyche is vergeten om ook haar uit te nodigen! Uit boosheid spreekt de kwade fee de wens uit dat Psyche nooit meer kan vliegen. Zal ze ooit weer kunnen vliegen?

Meer info en kaarten bestellen klik hier

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.