Contact, adres en openingstijden

Juni, de maand van de amateurkunst bij uitstek

30/05/2017

Kubus bundelt krachten en vernieuwt tijdens Iktoon. Ruim zes miljoen Nederlanders doen aan amateurkunst. Maar mensen kennen hen vooral als juf, opa of accountant, niet als toneelspeler, pianist of vlogger. Daar komt met de IKtoon-campagne in de maand juni verandering in. Heel Nederland is dan het podium van alle amateurkunstenaars. Vanaf donderdag 1 juni is er op meer dan duizend locaties in meer dan 200 gemeenten kunst te zien.

In Lelystad verricht Kubus de aftrap in het Stadshart Lelystad met medewerking van wethouder Sparreboom. Het Soirée dansant met Big Band de Q-Buskers nodigt Lelystad uit voor een dansje en biedt podium aan diverse dansgroepen. In de Kubusagenda kun je zien wat er in Lelystad de gehele maand op stapel staat. Ook Flevopost toont deze week een maandkalender met meer dan 40 verschillende activiteiten.

Nieuw deze maand

  • Jammen op diverse plekken: Met een oproep van vijf organisatoren brengt IKtoon de mogelijkheid onder de aandacht om samen te jammen (muziek te maken). Georg Fromm (Batavia Haven), de Lantaarn, Utopodium én Kubus bieden plek op 3, 10, 11, 16, 17 en 24 juni. 
  • De creatieve huiskamer: Onder de titel “Leef je uit, leef je in” gooit Kubus haar creatieve huiskamer open voor alle huisvlijtende Lelystedelingen. Onder het motto, samen geeft meer plezier, biedt Kubus de breiende, knutselende, zingende of fotograferende Lelystedeling aan om het gebouw optimaal te gebruiken. Laat horen dat je je hobby wilt delen, nodig je vrienden uit, dan zorgen wij dat het extra gezellig wordt tijdens twee vrijdagmiddagen in Lelystad. Wie weet ontstaat er zodoende een nieuw initiatief dat vaker georganiseerd wordt. 
  • Bruisend podium bij brandweer: In plaats van alles op één dag te tonen kent Iktoon dit maal diverse momenten en diverse podia. De samenwerking met Brandweer, Kubus en Utopodium is nieuw. Naast de dansante aftrap op 1 juni in het Stadshart zijn dansers, bandjes en slagwerkers uit allerlei organisaties te zien op het podium bij 50 jaar Brandweer Lelystad op zaterdag 10 juni.

Alle activiteiten zijn hier terug te vinden. 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.