Contact, adres en openingstijden

Jongeren uit Lelystad brengen hun gedicht voor het voetlicht

23/01/2019

De Kubus in Lelystad biedt op maandagmiddag 4 februari een podium aan de PoëzieRevue. Jongeren van ISG Arcus gaan dan los met dans, muziek en gedichten. 

Brugklassers van deze school volgden de afgelopen weken poëzielessen en schreven allen in een gedicht onder leiding van docenten van de School der Poëzie. In de PoëzieRevue brengen dichters in de dop hun werk op de planken.

Wervelende literaire show
De PoëzieRevue is een wervelende literaire show waarin de jongeren met hun eigen gedicht de hoofdrol spelen. De gedichten worden afgewisseld met optredens van illusionist Celsius, dichter Mustafa Stitou en breakdance groep Turn it Loose. De voordrachten van de jongeren worden muzikaal begeleid door gitarist Vlado Spisiak en slagwerker Marnix Stassen. De presentatie is in handen van rapper en beatboxer André Accord.

Jury en prijzen
Een jury bestaande uit onder meer Mustafa Stitou en Myrle Tjoeng, onafhankelijk cultureel projectleider, beoordeelt alle gedichten en bepaalt wie er met de prijzen vandoor gaan.

De PoëzieRevue start maandag 4 februari om 14.00 uur in de Kubus. Publiek is welkom. De toegang is gratis, wél even reserveren via info@schoolderpoezie.nl.

Mustafa Stitou, dichter in de klas op het Arcus College in Lelystad. © School der Poëzie
Bron: Flevopost

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.