Contact, adres en openingstijden

IKtoon…..meer dan alleen Het Spektakel van Lelystad

13/06/2018

Terwijl de pontons inmiddels liggen te wachten op de dansers en acteurs die volgende week het allereerste Spektakel van Lelystad gaan tonen aan het grote publiek, lopen koren, dansgroepen en musici zich warm voor een uitgebreid programma op het Stadhuisplein. Drie dagen lang kan Lelystad daar genieten van een afwisselend gratis programma. En de tijden zijn zó op elkaar afgestemd dat je niks hoeft te missen.

Donderdagavond Koren en orkest
Met maar liefst drie koren en het FSO, die elk zich twintig minuten presenteren, laat de organisator Aino Merits van de Kubus zien dat er muziek gemaakt wordt in Lelystad. Je kunt genieten vanaf 18.30 uur van popkoor Jeans with Beat, van barbershop koor New land Singers en Popkoor Expression. Het Flevolands Symfonie Orkest speelt tot 20.30 uur.

Op vrijdag hoor je de trommels van verre
Rond tien voor vijf laten de All-in One brassband gasten iedereen weten dat er iets te beleven valt. Vervolgens zijn tal van dansers uit Lelystad aan de beurt. We zien demonstraties en je wordt uitgenodigd om zelf de voetjes van de vloer te tillen. Schooljeugd laat een speciaal ingestudeerde move zien die te maken heeft met Het Spektakel. Ook nu eindigt het programma rond 20.30 uur.

Tenslotte pop en slagwerk op zaterdag
Slagwerk docent en musicus Dennis Chamman mag natuurlijk niet ontbreken in deze serie “live op het Stadhuisplein” van Iktoon. Met maar liefst vijf acts laat hij zien waar hij zoal bij betrokken is. Maar er is meer te beleven. We zien Jammed, Divertido, Balans & Dans, rappers, onze Stadsdichter Thomas Gerla en het programma ronden we af met Fleetwood Back, de Tributeband uit Lelystad. De serie start om 16.00 uur en eindigt weer rond 20.30 uur.

Iktoon laat zien dat er genoeg te beleven valt in Lelystad.

Foto: Popkoor Expression is van de partij (fotograaf Ellen van Gelder). 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.