Contact, adres en openingstijden

Het Lelystads Spektakel krijgt vaste vorm: 21, 22 & 23 juni

07/03/2018

Het Lelystadse Spektakel met de veelbelovende titel  ‘Zilte zee, zoete dromen‘ is feitelijk zaterdag 17 februari begonnen met de voorbereidingen van de voorstelling, die 21, 22, 23 juni aan de Zilverparkkade wordt opgevoerd. In theater Posa hebben zij samen het script gelezen, dat ze de komende vier maanden uit hun hoofd moeten leren. 

‘Zilte zee, zoete dromen’ is een liefdesverhaal over de geschiedenis van Lelystad. De hoofdpersonen zijn Teun en Roos, die als een Romeo en Julia opgroeien in een stad die op de zee is gewonnen. In het stuk komen vier versies van Teun en Roos voor: als kind, als puber, volwassene en oudere. Ook ingenieur Cornelis Lely speelt een hoofdrol.

Dansscholen
Het script is geschreven door Patricia van Mierlo, terwijl Julia Bless de regie voert. Naast acteurs doen er dansscholen en koren aan de musical-achtige productie mee. Deze zijn al weken bezig met het oefenen van de eerste dansacts en liedjes. Sinds september zijn er vier auditie-rondes geweest.

Drijvend podium Zilverpark
Voor de productie wordt er in de vijver van het Zilverpark een groot drijvend podium gebouwd. Op de kade komt een grote tribune. De try-out vindt plaats op donderdag 21 juni, de officiële premiere is vrijdag 22 juni, met op zaterdag een derde voorstelling. Binnenkort begint de kaartverkoop.

Vrijwilligers zijn zeker welkom
Mocht je graag de wervelstorm van Het Spektakel van dichtbij mee willen maken en heb je geen zin in acteren, dansen of zingen dan is er een waslijst aan functies die je daar als vrijwilliger kunt doen:

  • Decorbouw
  • Kostuum (uitvoering)
  • Grimeur
  • Medewerkers catering
  • Artiestenbegeleiding
  • Publieksbegeleider
  • Podium opbouw
  • Podium afbouw
  • Stagehands
  • Kostuum naaisters

Op de website van Lelykracht kun je je aanmelden en je verder informeren over bovenstaande functies.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.