Contact, adres en openingstijden

Goed bezochte feestelijkheden rond 40 jarig CKV Kubus

18/06/2019

Met een reünie, een cultureel café, een lopend buffet van Samen & Sociaal, en een ‘bonte’ avond in de theaterzaal met optredende artiesten vierde Kubus haar verjaardag. Wethouder Cultuur Peter Schot mocht namens gemeente Lelystad een cadeau overhandigen aan de jarige en een hart onder de Kubus riem steken wat betreft de gemeentelijke intenties rondom haar werkzaamheden.

Het was zonder meer een geslaagd feest. Zeker wanneer we in de middag medewerkers van het eerste uur en drijvende krachten als wethouder Aleid Zuidema, directeuren Dick Penrhyn Lowe en Henk Moes en niet te vergeten afdelingshoofd Piet van de Poll ontdekken in de gasten toestroom. En dat naast de jongste aanwinst voor Kubus, de vele vrijwilligers, die zich inmiddels met het bedrijf verbonden voelen.

De avond bood een wisselend programma met muziek, dans, fashion en twee oudgedienden: Animator Mathijs Stegink met een fisheye lens en honderden in de lucht schrijvende lampjes naast het slagwerkteam Flevoland uit de jaren ’80 onder leiding van Hay Beurskens. Met een fenomenale performance van deze tien slagwerkers eindigde het formele programma.

In het najaar zal speciaal voor de kinderen een bijzondere editie van de Kubusnacht worden gerealiseerd om de verjaardag voor iedereen een feest te laten zijn. In de maak is dan een Kubus Halloween variant, afgestemd op het Halloweenprogramma van het Sportbedrijf dat bedoeld is voor de iets oudere kids.

Een fraai tijdspad van Stichting de Kubus, als herinnering aan tal van hoogtepunten, is vooralsnog dagelijks te bezoeken op de begane grond van het gebouw.

Foto: Fotostudio Wierd

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.