Contact, adres en openingstijden

De Kubus scoort positief op alle punten

29/08/2019

Stichting de Kubus heeft opnieuw een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan de kwaliteitsnormen van Kwaliteit in Beeld die gelden voor Bibliotheken, Cultuurcentra en Taalhuizen.

De stichting scoorde op veel onderwerpen positief. Een belangrijk onderdeel van de toetsing is het maatschappelijke effect en de toekomstbestendigheid en van de organisatie en diensten. Met het certificaat heeft De Kubus de bevestiging gekregen de organisatie, functies en diensten, op een juiste manier uit te voeren en aan alle kwaliteitsnormen te voldoen. Het certificaat is vier jaar geldig.

Stevig verankerd in Lelystad
De organisatie is erg blij met de uitslag. Akke Wiersma, scheidend directeur: 'Prachtig dat onze stichting op alle punten positief scoort, en dat ondanks de druk van bezuinigingen enerzijds en hoge eisen van klanten anderzijds. Wij staan stevig verankerd in Lelystad, dat blijkt'.

Akke haalt nog een mooi citaat aan van de auditor die namens CBCT langs geweest is. 'Wij hebben de Kubus ervaren als organisatie die ambitieus, (pro-)actief is en vernieuwingen weet door te voeren in de dienstverlening'.

'Welverdiend certificaat'
Cultuurwethouder Peter Schot heeft samen met Akke Wiersma het vernieuwde certificaat een plek gegeven in het gebouw, zodat elke bezoeker weet dat de stichting voldoet aan de jongste eisen van de branche organisatie. ‘Een welverdiend certificaat’, aldus de wethouder. ‘De Kubus heeft wederom laten zien kwaliteit hoog in het vaandel te hebben’.

De Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) toetst als onafhankelijke organisatie de kwaliteit van bibliotheek- en cultuurorganisaties en van programma’s en diensten voor geletterdheid.

Vlak voor haar afscheid mocht directeur Akke Wiersma samen met wethouder cultuur Peter Schot het vernieuwde certificaat onthullen. Foto: Fotostudio Wierd. 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.