Contact, adres en openingstijden

CURSUSAANBOD KUBUS vernieuwt zich

04/09/2018

Door het aantrekken van nieuwe kunstenaars en musici is Kubus dit seizoen in staat om op kwalitatief hoog niveau vernieuwende cursussen aan te bieden voor jong en oud, voor kunstenaars in de dop, bejaarden én peuters. Met name in de beeldende sector zien we vernieuwing. Tijdens de aftrap van het culturele seizoen in Lelystad: LelySTART zijn alle mensen die dit mogelijk maken te ontmoeten en kun je het ter plekke meemaken.

Op de Open dag van Kubus op zaterdag 15 september ontmoet je Christian Wisse, keramist uit Almere. Christian is een professional die al jaren meedraait in het topsegment van de Nederlandse keramiek. Kubus is verheugd dat Christian naast haar atelier bereid is om het keramiek atelier een nieuwe impuls te geven. Met name de Japanse stookvorm Raku zal door haar vaker in de reguliere lessen toegepast worden.

Eveneens op zaterdag 15 september kun je als DJ in de dop of dance mix liefhebber aanschuiven in de onlangs geopende muziek studio van Kubus. Producer Olaf Noordanus kan voor ieder maatwerk leveren: van beginnend bandje tot de semi prof die wel iets terug wil horen. Kom vrijblijvend langs en geniet de mogelijkheden die je geboden worden!

Dat vernieuwing niet persé verjonging hoeft te betekenen, ontdek je wanneer je het peuter, kleuter, kinder aanbod van de muzikale beginner tegenkomt in de Kubus. Dorothy Kemperink heeft zich verbonden aan deze jonge klant; zij volgt Jenneke Zweers op die aan haar wereldreis is begonnen. Dorothy heeft haar sporen ruimschoots verdiend in het muziekonderwijs maar is nog nooit verbonden geweest aan de lespraktijk van Kubus. Ze staat garant voor een warm, muzikaal ontvangst voor ouder en kind en een berg aan ervaring.

Wees welkom en kijk voor alle informatie op deze website en op de website van LelySTART. 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.