Contact, adres en openingstijden

Creatief smullen voor ouderen

31/10/2018

Op maandag 26 november biedt Kubus ouderen aan om met elkaar weer aan tafel te schuiven en te genieten van een lichte maaltijd, een leuk programma en lekker bijkletsen met elkaar. De lunch vindt plaats in de foyer van de Kubus, zeer toegankelijk en voor de gelegenheid extra gezellig ingericht.

Inmiddels heeft Kubus iets meer ervaring op gedaan met het organiseren van 'Creatief smullen'. Voor de zomer was de aftrap met een mooie lunch en een vol programma: van dwarsfluit en viool, tot zelf trommelen of een scene mee maken uit de voorstelling van theatergroep Droog. En natuurlijk lekker smullen van de hapjes van het buurtinitiatief van 'Samen en Sociaal', de zussen Saida en Nazet Acherrat, twee geweldige cateraars uit de buurt.

Tijdens de ‘Kom erbij week’ in september was de tweede variant mee te maken. Het ‘Kom erbij festival’ kende naast workshops en ontmoetingstafels ook een mooie 'Creatief smullen' variant en licht kunstzinnig programma en was ditmaal zelfs gratis aangeboden dankzij bijdragen van diverse fondsen.

Nu dus voor de derde maal: 'Creatief smullen' met onder meer muziek uit de opera Carmen, live ten gehore gebracht door klarinet (Dorry Hamerslag) en piano (Lucia Cornelje). En natuurlijk genoeg ruimte om van het eten te genieten en van elkaar. Onze charmante Kubus- gastheer of -gastvrouw zorgt ervoor dat ieder zich als gast op zijn of haar gemak voelt. Het programma duurt in totaal 2 uur.

Wees welkom!

  • Locatie: Kubus
  • Maandag 26 november: 12.00 - 14.00 uur
  • Entree: € 7,50 per persoon incl. lichte maaltijd
  • Graag van te voren aanmelden: info@dekubuslelystad.nl


In samenwerking met:

Samen en sociaal_logo.png

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.