Contact, adres en openingstijden

Berichtgeving betreffende Coronavirus (COVID-19)

03/03/2020

Kubus houdt de ontwikkelingen met betrekking tot het Coronavirus nauwlettend in de gaten. Graag vertellen we je hoe we hiermee omgaan. 

In Nederland maakt het RIVM uit of er maatregelen getroffen moeten worden. Op dit moment is er (nog) geen sprake van extra maatregelen. Dat betekent dat De Kubus gewoon open is. Alle lessen en activiteiten gaan gewoon door.

Hygiënemaatregelen in De Kubus en Corneel
Omdat De Kubus en Corneel openbare gebouwen zijn nemen we uit voorzorg een aantal maatregelen, zoals geadviseerd door het RIVM:

  • Geen handen schudden of ander direct lichamelijk contact;
  • Regelmatig handen wassen;
  • Hoesten en niezen aan de binnenkant van de elleboog;
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik direct weg.

Wat vragen we van jou
Mocht je de laatste tijd in één van de besmette gebieden zijn geweest, dan dien je dit te melden bij je huisarts. Als je klachten krijgt zoals koorts en benauwdheid, neem dan contact op met je huisarts.

Vragen en opmerkingen
Op de website van RIVM staan alle vragen en antwoorden over o.a. het virus, wat te doen en de gebieden waar besmettingen zijn geconstateerd.

We hopen je hiermee goed te hebben geïnformeerd en gerustgesteld.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.