Contact, adres en openingstijden

Docenten Lelystad vol Muziek

Dit zijn de docenten die lesgeven voor Lelystad vol Muziek!

Docent Ilse Hoekstra

Geeft gitaarles bij Ziezo in de Voorstraat op maandagen van 15.30 - 16.30 uur. 

Je kunt bij mij alles van en over de gitaar leren. Je kunt akkoorden leren spelen, of mooie melodiën, van pop/rock tot klassiek.

Als ik niet voor Lelystad vol Muziek aan het lesgeven ben dan, geef ik les op de Kubus en in mijn privépraktijk in Groningen of ik geef optredens als solo-gitarist met verschillende ensembles.

Docent Cas Dekker

Geeft slagwerk bij Ziezo in de Voorstraat op maandagen van 15.30 - 16.30 uur. 

Bij mij leer je drummen met als hoofddoel plezier hebben! Niks is leuker dan muziek maken dus plezier is belangrijk. We gaan kijken hoe we het beste geluid uit je cajon te krijgen en hoe je een vette beat neerzet. Snel een nummer kunnen spelen is het leukste wat er is, hier gaan we dan ook voor!

Naast Lelystad vol Muziek mag ik ook lesgeven en workshops geven op de Popschool in Harderwijk. Verder speel ik in de band 'Invited' waar ik af en toe mee optreed in en rondom Zwolle.

Docent Walther Pondman

Geeft klarinet/saxofoonles bij Ziezo in de Voorstraat op maandagen van 15.30 - 16.30 uur.  

Ik speel saxofoon, klarinet en ik ben tenor. Sinds mijn 15e geef ik al concerten met mijn vaste ensembles. Denk hierbij aan Beethoven, mozart, Tschaikovsky etc. 

Naast deze ensembles speel ik op verzoek in orkesten, professioneel en amateuristisch.
Sinds 2012 geef ik met veel plezier op een aantal verschillende muziekscholen les, waaronder ook veel projecten met jonge kinderen.

Docent Karina Goei

Geeft vioolles bij obs de Lepelaar in de Kempenaar op dinsdagen van 15.45 - 16.45 uur. 

Je kunt bij mij met veel plezier leren vioolspelen. Ik begin de les altijd met voor en na-spelen. Hoe maak je toon en hoe krijg je een mooie klank uit je viool? Ritme en noten lezen komen op een speelse manier ook aan bod.

Als ik niet aan het lesgeven ben voor Lelystad vol Muziek dan geef ik les in Naarden waar ik een eigen lespraktijk heb en ben verbonden aan de Nieuwe Muziekschool in Bussum. Yoga en wandelen met de hond zijn ook één van mijn dagelijkse bezigheden. Ook maak ik graag kamermuziek en zit in een strijkersensemble.

Docent Bas Nijhof

Geeft gitaarles bij obs de Lepelaar in de Kempenaar op dinsdagen van 15.45 - 16.45 uur. 

Ik leer leerlingen gitaar te spelen vanuit hun eigen interesse. Dit doe ik vanuit de overtuiging dat het aanleren van een instrument het beste lukt wanneer je plezier hebt. Plezier houdt nieuwsgierigheid in leven en voedt bevlogenheid.

Buiten gitaarles geef ik algemene muziekles en workshops in zowel primair als voortgezet onderwijs van Noord- en Oost-Nederland.

 

Docent Satish Khoesiaal

Geeft keyboardles bij obs de Lepelaar in de Kempenaar op dinsdagen van 15.45 - 16.45 uur en bij obs de Triangel in de Botter op woensdagen van 13.15 - 14.15 uur. 

Je leert bij mij plezier hebben met oefenen, de lessen en optreden. Leren spelen met passie, uit je hart en met gevoel. Een goede basis leggen zoals: noten lezen, techniek en alle instrumentale vaardigheden. Leer je favoriete Popliedjes spelen of prachtige pianostukken, maar ook andere stijlen zoals film- en Klassieke muziek, Jazz en Salsa. Componeren, improviseren en samenspel/bandcoaching behoort ook tot de mogelijkheden.

Als ik niet voor Lelystad vol Muziek aan het lesgeven ben, dan geef ik les bij de Kubus en heb ik een eigen lespraktijk in Almere. Daarnaast treed ik regelmatig op als freelance toetsenist/pianist en ben ik ook werkzaam in de studio.

Docent Olaf Noordanus

Geeft slagwerk bij obs de Triangel in de Botter op woensdagen van 13.15 - 14.15 uur. 

Het eerste niveau geef ik les op de cajon (een slagwerk instrument dat je met je handen bespeelt) en xylofoon. We spelen nummers vanuit ritme en melodie. Ga je door, dan krijg je les op een electronisch drumstel. Inzicht in- en beheersing van ritmes is wat je gaat leren.

De muziekstudio in de Kubus is mijn domein. Ik neem allerlei bandjes en projecten op in de studio (maar ook vanuit de theaterzaal) en leer mensen muziek te produceren. Tevens ben ik drumdocent en bandcoach. Ten slotte combineer ik dit alles live met mijn project FRQNZs.

Docent Tanja Vermeeren

Geeft gitaar bij obs de Triangel in de Botter op woensdagen van 13.15 - 14.15 uur en bij Atolplaza in de Schor op woensdagen van 15.15 - 16.15 uur. 

Van jongs af aan wilde ik al wat met muziek. Ik speelde piano, gitaar en blokfluit en zat in een koor. Ik heb op deze instrumenten jaren les gehad. Een logische stap was uiteindelijk dan ook de studie schoolmuziek aan het Rotterdamse Conservatorium.

Gitaar is mijn grootste passie en daar geef ik alweer een aantal jaren les in. Of je nu jong of oud bent, beginner of vergevorderde, iedereen is welkom! 

 

Docent Lucas Coltof

Geeft dwarsfluit bij Atolplaza in de Schor op woensdagen van 15.15 - 16.15 uur.

Ontdek hoe leuk, fijn en mooi het is om jouw geluid te laten horen met jouw dwarsfluit!

De muziek staat centraal in mijn lessen. Het maakt niet uit welke stijl; klassiek, jazz, modern of pop. Vanuit de muziek de techniek van het dwarsfluit spelen, ontdekken en samen op zoek gaan naar jouw geluid; de eigenheid waarmee je jouw beleving of verhaal kunt laten doorklinken in je muziek. Gaandeweg gaat fluitspelen dan steeds meer bij jou horen en al binnen een paar maanden speel je een echt stukje muziek!

Docent Roelfke Huttenga

Geeft keyboard bij Atolplaza in de Schor op woensdagen van 15.15 - 16.15 uur. 

Met veel plezier samen muziek ontdekken en je eigen gevoel erin kwijt kunnen. Van klassiek tot pop, bestaande stukken en liedjes maar ook improviseren. Je krijgt een goede basis wat betreft notenlezen en techniek, zodat je de muziek steeds beter begrijpt en leert te spelen. Samen met jouw enthousiasme kom je dan steeds verder!

Naast Lelystad vol Muziek geef ik op andere plekken les, waaronder in de Kubus. Ik oefen zelf voor mijn eigen les en ik speel samen met veel andere muzikanten. 

 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.