Week tegen eenzaamheid

Van donderdag 28 september tot en met woensdag 4 oktober 2023 werd de ‘Week tegen Eenzaamheid’ georganiseerd. Er werden diverse activiteiten gepland vanuit het actieprogramma ‘Eén tegen Eenzaamheid’. Het deelnemen aan leuke workshops, sportlessen of andere activiteiten is een uitstekende manier om gemakkelijker in contact te komen met anderen.

Kubus nam deel met verschillende activiteiten, waaronder een workshop ZitDans. Moniek Goffree, dansdocent bij Kubus, verzorgde deze workshop in samenwerking met Stichting IDO bij Inloophuis Open Haven. De workshop, waar zowel mensen met als zonder enige danservaring welkom waren, vormde een fantastisch middel om te bewegen en verbinding te creëren. Met deelnemers van diverse leeftijden werd er met enthousiasme en plezier gedanst.

App ‘Lelystad met Elkaar’
Wethouder Broekema merkte op: ‘Het is prachtig om te zien hoe verschillende partijen zich inzetten tijdens deze bijzondere week en hoe de app ‘Lelystad met Elkaar’ onze stad verbindt en versterkt. Of je nu op zoek bent naar culturele evenementen, sportbijeenkomsten of welzijnsactiviteiten, deze app biedt het hele jaar door een compleet overzicht.’

Download de app op je telefoon en ontdek wat deze te bieden heeft. De app is toegankelijk voor iedereen en gratis te downloaden, voor Android via de Play Store en voor iPhone via de App Store.