Contact, adres en openingstijden

In de buurt

Aino.jpgKubus biedt in de buurten van Lelystad ondersteuning en advies, initieert, bemiddelt en verbindt mensen en organisaties op het gebied van kunst en cultuur. Samen met inwoners, kunstenaars (amateurs en professionals) en maatschappelijke organisaties zet Kubus zich in voor de bloei van het culturele leven in Lelystad. 

Hiertoe heeft Kubus een intendant amateurkunst in dienst: Aino Merits.

Cultuurparticipatieproject Jong & Oud
Woonzorg Flevoland, een woonzorg organisatie voor ouderen is i.s.m. de cultuurscout van Kubus Lelystad en Welzijn Lelystad gestart met het Community Arts project 'Jong & Oud'. In dit cultuurparticipatieproject maken jongeren en ouderen een theatervoorstelling op basis van eigen levensverhalen. Het doel van dit project is vriendschap en ontmoeting. Je brengt mensen bij elkaar en zorgt dat ze achter de geraniums vandaan komen.

  • Klik hier voor de korte versie van het filmpje
  • Klik hier voor de lange versie van het filmpje
  • Klik hier voor de brochure van het project
 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.