Contact, adres en openingstijden

Knipkaart

Als u geen jaarcursus wilt, dan is de knipkaart misschien iets voor u! Hiermee kunt u losse lessen afnemen. U kunt kiezen voor een knipkaart van 5 en 10 lessen.

Voorwaarden knipkaart:

 • Vanaf 17 jaar is het mogelijk om een knipkaart muziek/zang of beeldend te kopen.
   
 • De les wordt door de cursist en docent in onderling overleg per 5 keer afgesproken.
   
 • In het begin van het cursusjaar wordt tevens een lescyclus afgesproken met de docent, bijvoorbeeld eens per week les of één keer per 2 weken les of anders.
   
 • Elke les dient door de docent en cursist op de knipkaart afgetekend te worden.
   
 • De knipkaart is uitsluitend geldig in het lopende seizoen. Alle lessen moeten dus voor de zomervakantie zijn afgenomen en kunnen niet worden gebruikt in het volgend cursusjaar.
   
 • De knipkaart is persoonsgebonden.
   
 • Per 5 lesafspraken mag er 1 keer een les wegens verhindering worden afgebeld.
   
 • Bij verhindering dient de les uiterlijk 2 werkdagen van tevoren - met vermelding dat het om een knipkaart gaat - afgezegd te worden rechtstreeks per mail bij de docent. Is dit niet het geval, dan wordt de les als gegeven beschouwd en zodoende afgetekend op de knipkaart.
   
 • In geval van ziekte van de docent zal zoveel mogelijk voor vervanging worden gezorgd. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan wordt de les telefonisch, dan wel schriftelijk afgelast. Uiteraard zal deze les dan alsnog gegeven worden.
   
 • Restitutie is niet mogelijk.
 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.