Contact, adres en openingstijden

Oriëntatiecursussen

Toch is het nog niet zo’n gek idee om je kind eerst eens kennis te laten maken met de vele kanten die muziek biedt. Uiteindelijk helpt oriënteren enorm om iets te kiezen waar je hart ligt.

Ontdek ons aanbod hieronder...

 • Instrumentale oriëntatiecursussen

  Als je wilt weten of gitaar, accordeon, keyboard, viool, trompet of dwarsfluit écht iets voor jou is, biedt deze oriëntatiecursus een goede gelegenheid om het uit te proberen. De oriëntatiecursus bestaat uit 5 groepslessen op één instrument. Het instrument krijg je voor 5 weken ook mee naar huis.

 • Piano-oriëntatie

  Je hebt in groepsverband les en leert de basisbeginselen van het instrument.* Je hebt 45 minuten les in groepsverband Om de aantal weken heb je daar aansluitend 15 minuten individueel les, dit is afhankelijk van het aantal leerlingen. In dit individuele blok krijg je extra aandacht gericht op onder andere houding en techniek. Je docent maakt het rooster van de individuele lesonderdelen. * Na één jaar stroom je automatisch door naar de reguliere groepslessen.

 • Popkoor

  Lijkt het je leuk om te zingen in een popkoor? Bij deze cursus werken we aan de basistechniek van zingen, leer je meerstemmig zingen en dat allemaal met toffe nederlands- en engelstalige popnummers! Ook voor de beginnende zanger of zangeres.

 • Sing a Song Kinderkoor

  Lekker zingen in een koor, speciaal voor de beginnende zanger of zangeres! Er wordt een breed repertoire gezongen, van Nederlandse kinderliedjes, klassieke songs tot pop- en musicalliedjes. Ook zingen we liedjes uit andere landen. Bovendien treden we ieder jaar een paar keer op.

Belangrijk om te weten

Startdata cursusjaar 2018-2019
Wil je weten wanneer jouw les in september 2018 weer van start gaat. Klik dan hier.
Bereikbaarheid cursusadministratie
Heeft u een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.
Schoolvakanties
Tijdens schoolvakanties en feestdagen vinden er geen lessen plaats. Klik hier voor een overzicht van de schoolvakanties.
 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.