Contact, adres en openingstijden

Muziek/Zang

Zelf muziek maken hoeft geen droom te blijven. Met welk instrument je het liefst wil beginnen is natuurlijk een heus avontuur. Wij gidsen je hier graag doorheen…

Groepsles
De eerste 3 jaar wordt alleen groepsles gegeven. Plaatsing in welke groepsles gebeurt in overleg met de docent is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. 
Vanaf het 4e jaar kan naast groepsles ook gekozen worden voor individuele les.

Zie hier ons plaatsingsschema.
Zie hier onze tarieven

Ontdek ons aanbod hieronder... 

Blaasinstrumenten: klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, trombone, blokfluit, dwarsfluit
Slaginstrumenten: drums, percussie
Snaarinstrumenten: gitaar (akoestisch/elektrisch), basgitaar, harp, saz/baglama
Strijkinstrumenten: cello, viool
Toetsinstrumenten: accordeon, keyboard, piano
Zanglessen: koren, klassiek, lichte muziek (pop/jazz)  

 • > Muziek/zang voor bestaande jaarcursist

  ALLEEN VOOR WIJZIGING LESDUUR! (Blijft de lesduur ongewijzigd, dan hoeft u zich NIET opnieuw in te schrijven).

 • Blaasinstrumenten

  Op je vingers fluiten of met behulp van een grasspriet nare pieptonen produceren? Misschien ben jij wel een echte blazer! Een fluit, een klarinet, een trompet en nog veel meer instrumenten geven toon dankzij jouw adem en mond. Want als jij als geen ander je lippen kunt tuiten en met je adem muziek wilt maken dan moet je dit eens proberen.

 • Muziekoriëntatie

  De tijd van verplicht met blokfluitles beginnen is wel voorbij. Toch is het nog niet zo’n gek idee om je kind eerst eens kennis te laten maken met de vele kanten die muziek biedt. Uiteindelijk helpt een jaartje oriënteren enorm om iets te kiezen waar je hart ligt.

 • Slaginstrumenten

  Slagwerk of drummen? Zijn die hele grote pauken achterin het orkest onweerstaanbaar voor jou? slaan? Of zie jij jezelf als de drummer van de band? Zelfs melodieën kunnen door de slagwerker tot leven komen op xylofoon, marimba of vibrafoon. Als jij goed kunt maat houden, kijk dan snel verder!

 • Snaarinstrumenten

  Hoe vingervlug ben jij? Voor harp, gitaar of saz is dat wel handig. En natuurlijk heb je héél verschillende snaren waar je mee te maken gaat krijgen want daar komt uiteindelijk wél het geluid vandaan. Kies jij voor de stoere basgitaar, de verleidelijke Spaanse gitaar of de breed inzetbare harp….het is aan jou! Snaren, een stuk of 4 of 5 op een gitaar! Elektrisch of akoestisch. Of een hele serie snaren op zo'n grote harp is wat jij wilt?

 • Strijkinstrumenten

  Met een strijkstok op viool of cello kun je prachtige geluiden tevoorschijn toveren. Je oor is naast je vingers een heel belangrijk onderdeel voor de serie strijkinstrumenten, want strijken doe je op je gehoor. En of je kiest voor de viool, de cello of misschien wel de contrabas! Als je maar het instrument vindt dat bij je past.

 • Toetsinstrumenten

  Misschien noem je alles wat zwart wit toetsen heeft wel een piano, maar, als je er even bij stilstaat, dan weet je al gauw dat de klank van een keyboard heel anders is dan die van een piano of vleugel. En dan vergeet je wellicht dat ook een accordeon in dit rijtje thuis hoort. Hoe verschillend kan een toetsinstrument zijn. Zoek uit wat bij jou past: zwart en wit, als jouw favoriete kleuren!

 • Zanglessen

  De stem is een instrument die je altijd bij je hebt! Solo, samen in een koor of popbandje. Het zangprogramma is zo gevarieerd dat je van absolute beginneling kunt uitgroeien tot megazanger.

Belangrijk om te weten

Startdata cursusjaar 2019-2020
Wil je weten wanneer jouw les in september 2019 weer van start gaat. Klik dan hier.
Bereikbaarheid cursusadministratie
Heeft u een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.
Plaatsingsschema muziek/zang (lesvormen)
Klik hier voor het plaatsingsschema muziek/zang.
Schoolvakanties
Tijdens schoolvakanties en feestdagen vinden er geen lessen plaats. Klik hier voor een overzicht van de schoolvakanties.
 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.