Inschrijven Crazy Culture Friday

Geef je nu op voor toffe workshops in URBN Village georganiseerd door Kubus. Deelname is gratis, wel even inschrijven. Vol=Vol.

    Meerdere keuzes mogelijk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Info workshops

o2o Music X URBN Village

Sinds een paar jaar zit Olaf Noordanus met zijn bedrijf o2o Music in de studio van De Kubus. Bij Olaf kun je terecht met muziekproductie van idee tot digitale release, van Hip Hop tot Singer Songwriter, opnames van losse vocals of instrumenten tot complete bands en meer! Ook geeft hij cursussen voor producers, studio technicus en opname engineers. De workshops beginnen in de studio van URBN Village en daarna in de grote studio van Olaf in De Kubus.
Thema’s: Gear, wat doet geluid met je mix, plugins basics (Equaliser, compressor), hoe klinkt je eigen track (zelf meenemen).

Mode X Urban Dance X URBN Village

Chloé Pérès-Labourdette is een kunstenaar die veel met stof werkt, ze heeft haar eigen merk die ‘oiseau libre’ (vrije vogel) heet waar ze tweedehands kleren een tweede leven geeft door middel van o.a. stencils, verf en airbrush bewerkingen. In deze workshop gaan we dus ook precies dit doen! Neem wat oude kleren mee, ze moeten wel licht van kleur zijn anders kun je de airbrush verf er niet op zien. Chloé helpt met het bedenken van ontwerpen en stencils er van maken en dan gaan we het op de kleren airbrushen en schilderen.

Loop met jouw gepimpte kleding op de catwalk op een choreografie van danser Amber. Deze workshops zijn het leukste in combinatie met elkaar. Alleen mode of dans ook mogelijk.

Dus neem mee:

  • Oude kleren (licht/wit stof)
  • Een schaar
  • Je gaat verven dus doe niet je meest chique outfit aan 😉
  • Inspiratie & leuke ideeën

DJ De la Noise X URBN Village X Kubus

Wil jij de basics leren van het dj’en of kan je al draaien maar wil je meer leren? In deze workshop gaan we van de basisprincipes van het draaien door tot aan tips & tricks zoals loops, effecten en scratchen! Naast de uitleg en voorbeelden krijg jij ook zelf de kans om aan de knoppen te zitten. Om het nog vetter te maken wordt deze workshop gegeven door dj De La Noise die je misschien kent van zijn sets op FunX, zijn workshop in het TV  programma ‘House of Talent’, de FunX Dj Battles of gewoon één van zijn vele optredens met de dikste artiesten in binnen en buitenland! Bekijk zijn website hier.