Workshops 5 O’Clock Class

20-06-2021
De Kubus

De 5 O’Clock Class is een veelzijdige, allround vooropleiding voor hedendaagse dans. Na 25 jaar Amsterdam breiden zij uit naar Almere. Op zondag 20 juni zijn er drie workshops van 5 O’Clock Class in De Kubus!

In het lesprogramma hebben urban-dansstijlen, moderne dans, jazz en klassiek ballet een belangrijke plaats, maar er is ook ruimte voor onder meer tap- en showdans, Afrikaanse dans, en zang- en theatertechnieklessen. De docenten en leerlingen hebben uiteenlopende culturele en maatschappelijke achtergronden, zijn getraind in heel verschillende danstechnieken, maar vinden elkaar in een enorme liefde voor de dans.

‘De 5 O’Clock Class biedt een veilige leeromgeving, waarin je wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen’, vertelt Jeanne van Beek van 5 O’Clock Class. ‘Experimenteren en ‘fouten maken’ zijn daar onderdeel van: je komt naar de 5 O’Clock Class om te leren en met plezier te dansen. We verwachten dus niet dat je al op topniveau presteert. Het gaat ons erom dat je de potentie hebt om een goede, professionele danser te worden.’

Wil jij deel uitmaken van deze dans-community?
Meld je dan nu hier aan.

En kom zondagmiddag 20 juni a.s. naar De Kubus en maak kennis! Die dag kan jij de workshops gratis volgen en je kan zelf kiezen aan welke je mee wil doen:

  • Van 13.00 tot 14.15 uur workshop ‘Contemporary’ door Dian IJkhout
  • En van 14.30 tot 15.45 uur de workshop ‘Urban’ door Romy Stark
  • En voor wie-nu-al-naar-de 5 O’ Clock Class-wil, is van 16.00 – 17.00 uur de Auditie les ‘Fusion’ door Lucien Denny

Je hoeft niét aan de audities mee te doen, gewoon alleen de workshops ‘Contemporary’ en ‘Urban’ volgen kan ook.