Voorjaarsvakantie activiteiten

Kunstclub € 22,50
Tekenen & schilderen € 22,50
TikTok dansen € 15,00
28-02-2023 t/m 02-03-2023
Atolplaza

Voor alle kinderen van groep 3 tot en met 8 die houden van tekenen, schilderen en dansen, opgelet! Op dinsdag 28 februari, woensdag 1 maart en donderdag 2 maart kun je meedoen met een 3-daagse mini-cursus in Atolplaza. Meld je snel aan want VOL = VOL! Je bent automatisch ingeschreven voor alle drie de dagen.

KUNSTCLUB VOOR GROEP 3-5
Ontdek de kunstenaar in jezelf! Tijdens de cursus maak je kennis met verschillende kunstenaars en kunstwerken en ga je natuurlijk je eigen kunstwerk maken. Elke les weer wat anders! Doe je mee?

TEKENEN EN SCHILDEREN VOOR GROEP 6-8
Hou jij van tekenen en schilderen? Top! Meld je dan aan voor deze cursus. We gaan aan de slag met het maken van een portret, stilleven en met je eigen fantasie. Leer in 3 dagen meer uit je skills te halen.

TIKTOK DANSEN VOOR GROEP 3-5 EN GROEP 6-8
Wil jij van die coole dansjes kunnen van TikTok? Doe dan mee! Je leert alles over de dansjes en natuurlijk nemen we ze op zoals de TikTok sterren dat doen! Je leert meerdere dansjes en na 3 dagen ben jij misschien wel de nieuwe TikTok ster!

Alle cursussen vinden plaats in Wijkcentrum Atolplaza (Schor 1-9).

AANMELDEN is niet meer mogelijk. 

Te weinig geld voor les?

Het Fonds Sport & Cultuur biedt financiële ondersteuning aan kinderen, jongeren én volwassenen wanneer er te weinig geld is voor muziek- of dansles, schilderen, theaterschool of een andere creatieve cursus. Het fonds betaalt dus jouw cursus.

Meer info