Geniet van stemcoaching door Cappella Amsterdam met het Kubus Barokkoor

25-01-2024
19:30 - 21:30 uur
De Kubus

Ben jij een liefhebber van de klanken van barokmuziek en heb je altijd al willen deelnemen aan een gepassioneerd koor? Grijp dan nu je kans! Op donderdag 25 januari a.s. zal het Barokkoor van Kubus een unieke stemcoaching ontvangen van de gerenommeerde Cappella Amsterdam.

Zingen in een koor, ouderen die samen in koor zingen

Wat staat er op het programma?
Samen met twee getalenteerde stemcoaches, sopraan Marijke van der Harst en tenor Stefan Berghammer, van Cappella Amsterdam werken we aan de meesterwerken Magnificat en Deposit (deel 1, 3). Duik samen met ons in de wereld van barokmuziek, een stijlperiode die de westerse kunstmuziek van 1600 tot 1750 heeft beïnvloed.

Over Cappella Amsterdam
Cappella Amsterdam, met 50 jaar ervaring, staat bekend als een koor dat klassieke muziek gebruikt om universele menselijke emoties op te roepen. Ze streven naar oprechtheid, directheid en toegankelijkheid en delen keer op keer een authentieke ervaring met hun publiek.

Wanneer en waar repeteren we?
Het Kubus Barokkoor komt elke donderdag samen van 19.30 tot 21.30 uur.

Exclusieve stemcoaching op 25 januari a.s.
Mis de unieke kans niet om deel te nemen aan de stemcoaching van Cappella Amsterdam op donderdag 25 januari a.s. van 19.30 tot 21.30 uur! Schrijf je hieronder gratis in. Na inschrijven ontvang je de bladmuziek per e-mail om je alvast voor te kunnen bereiden.

INSCHRIJVEN