Contact, adres en openingstijden

Agenda

Sport- en Cultuurweek

21 september t/m 29 september, 2019, Lelystad

Lelystad staat eind september in het teken van sport en cultuur. Van zaterdag 21 tot en met zondag 29 september 2019 is de allereerste Sport- en Cultuurweek. Het evenement, een afgeleide van de landelijke Nationale Sportweek van NOC*NSF, wordt georganiseerd door Sportbedrijf Lelystad en Kubus. Inwoners (jong en oud) genieten gratis van diverse workshops. Daarbij kan je ook nog eens een fiets winnen! Op het programma staan: sport, dans, theater, muziek en kunst.

Opening Sport- en Cultuurweek
De aftrap van de Sport- en Cultuurweek is op zaterdag 21 september om 13.00 uur in De Koploper. Dan zijn er naast de activiteiten die op het programma staan ook creatieve workshops. Sportievelingen worden uitgenodigd om te gaan freerunnen en inspiratie doe je op bij de informatiekraampjes van diverse verenigingen. De kinderen leven zich uit op springkussens of doen mee aan leuke speelactiviteiten.

Open lessen Kubus
Tijdens openingstijden van de Kubus kun je bij alle groepslessen een kijkje komen nemen. Dit geldt ook voor de lessen van Lelystad vol Muziek

Win een fiets / gratis zwemmen
Na de aftrap, trap je zelf op de fiets verder. Je gaat langs bij verschillende aanbieders van sport en cultuur. Vergeet niet je fietsroutekaart mee te nemen. De stickers, die je bij elk bezoek krijgt, plak je op deze routekaart. Bij een volle kaart maak je kans op een fiets. Meer hierover op onze speciale Sport- en Cultuurweek pagina. Een volle fietsroutekaart levert sowieso een gratis entreekaartje voor zwembad De Koploper op.

Inspireren en gezondheid
De verschillende sportverengingen en culturele organisaties houden open huis om de inwoners te laten inspireren. Ook benadrukken ze het belang van een gezonde leefstijl, die uitstekend samengaat met sport en cultuur.

Afsluiting
De afsluiting van de Sport- en Cultuurweek is op zondag 29 september. Dan is er op het Aron Winter Cruijff Court bij Atolplaza muziek, voetbal, dans en meer. Lelykracht organiseert deze toffe activiteiten. Kinderen en jeugd tussen de 6 en 18 jaar zijn van harte uitgenodigd. Deelname is gratis.

Bekijk hier het volledige programma.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.