Senioren5daagse

05-10-2021 t/m 09-10-2021
De Kubus en andere locaties

Op 1 oktober is het de Internationale dag van de Ouderen. In Lelystad wordt deze dag altijd feestelijk gevierd met muziek, workshops, veel gezelligheid en ruim 500 ouderen. Dit jaar is er in verband met corona gekozen voor een andere vorm, namelijk de Senioren5daagse. Van dinsdag 5 tot en met zaterdag 9 oktober 2021 worden er tal van activiteiten georganiseerd speciaal voor ouderen. Ook Kubus doet mee en biedt een actief programma aan.

Door de maatregelen is het vorig jaar niet mogelijk geweest om de Dag van de Ouderen te organiseren. Dit jaar gaan we er weer tegenaan, maar dan in een andere vorm om ieders veiligheid te garanderen. Het programma is heel divers: van workshops bloemschikken, wandeltochten, gezamenlijke maaltijden, licht klassieke optredens tot het meezingen met ‘golden oldies’. Zet de Senioren5daagse maar alvast in uw agenda!

Aan de activiteiten zijn geen kosten verbonden. Even aanmelden is wel nodig. Dit kan via de receptie van Welzijn Lelystad via het telefoonnummer 0320 70 71 59. Dit kan tot 1 oktober a.s.

Download de flyer met het programma, klik hier.