Contact, adres en openingstijden

Agenda

Popconcert 'Dag zon, dag zee'

zondag 23 februari 2020, van 11.00 - 12.00 uur, Kubus

“Ik zit hier zó lekker…”, zingt Ageeth in één van haar liedjes. Dit concert gaat over de zon, wilde dieren, limonade met taart en natuurlijk over het strand. Dit concert is onderdeel van het Peuter Kleuter Festijn. 

"Ik zit hier zó lekker...", zingt Ageeth in één van haar liedjes. Het zegt iets over de sfeer van dit programma, het gaat over de zon, limonade met taart en natuurlijk over het strand. Ageeth neemt het publiek mee naar zowel herkenbare als fantasievolle situaties. Dag zon, dag zee! is een sprankelend, interactief programma vol liedjes in verschillende muziekstijlen. Ageeth verbindt de liedjes op een ontspannen manier met elkaar. Het publiek mag meedoen of lekker luisteren, alles is goed.

Dag zon, dag zee! werd door Ageeth de Haan (met band en tapdanser Marije Nie) onder andere gespeeld op North Sea Jazz Kids 2015 in Rotterdam.

Een mix van kleinkunst, pop en jazz
Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar en hun families. Haar werk is een mix van kleinkunst, pop en jazz, aansprekend voor jong en oud. Ageeth communiceert via allerlei muziekstijlen en weet met haar zangstem een magische sfeer te creëren. In tekst en muziek staat de beleving centraal, wat leidt tot poëtische, grappige en ontroerende momenten. Een voorstelling van Ageeth is een ervaring voor het hele gezin: samen genieten en met een glimlach de zaal verlaten!

INFO

  • Locatie: Kubus
  • Leeftijd: 2+
  • Tijd: 11.00 uur
  • Entree: € 10,- p.p. 
  • Combikaarten: Peuter Kleuter Festijn zaterdag 22 februari + Popconcert 'Dag zon, dag zee zondag 23 februari: € 15,- p.p.


KAARTVERKOOP

Kaarten zijn alleen online te koop via de website van Corneel. Online dien je een account aan te maken alvorens je de tickets kunt afrekenen. (Corneel is onderdeel van Kubus).

Enkele tickets

  • Ticket popconcert zondag 23 feb, € 10,- p.p.  > klik hier.
  • Ticket festijn zaterdagochtend 22 feb, € 10,- p.p. > klik hier.
  • Ticket festijn zaterdagmiddag 22 feb, € 10,- p.p. > klik hier.

Combi tickets

  • Ticket popconcert zondag 23 feb + festijn zaterdagochtend 22 feb, € 15,- p.p. > klik hier.
  • Ticket popconcert zondag 23 feb + festijn zaterdagmiddag 22 feb, € 15,- p.p. > klik hier.

Voor aanvang zijn er ook kaarten aan de deur van Kubus verkrijgbaar, mits deze er nog zijn. 

Het popconcert is onderdeel van het Peuter Kleuter Festijn

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.