Online met Dirk Scheele

27-02-2021
11:00 - 11:45 uur
Online via ZOOM

Wat is er leuker dan samen muziek maken? Samen met Dirk Scheele kun je vanuit je eigen woonkamer een muzikaal feestje bouwen op zaterdag 27 februari 2021 van 11.00 – 11.45 uur. Een kaartje kost € 2,50 per huishouden. 

Popidool Dirk Scheele speelt normaal voor grote, volle zalen en nu heb je de kans om samen met hem te spelen! Heb jij thuis een muziekinstrument? Dat moet haast wel. Een lege doos is bijvoorbeeld een prima trommel. Of wat dacht je van een gitaar van elastiekjes, of een toeter van wc-rollen? Dirk speelt een heleboel liedjes, misschien ook wel jouw lievelingslied!

Het live, interactieve optreden vindt plaats via het programma ZOOM. De voorstelling begint met een kennismaking met het publiek, gevolgd door de voorstelling zoals deze ook in het theater te zien is… maar dan nóg iets interactiever! Dirk Scheele logt in op hetzelfde online platform als zijn publiek en heeft zo alle aandacht voor de kinderen, waardoor een nog veel exclusiever theaterbezoek ontstaat dan in het theater mogelijk is! Een feestje om nooit te vergeten.

KAARTVERKOOP

  • Datum: 27 februari 2021
  • Tijd: 11.00 – 11.45 uur
  • Prijs: € 2,50 (per huishouden)
  • Tickets: klik hier om je kaartje te kopen.
    Kaartverkoop verloopt via het ticketsysteem van Corneel, onderdeel van Stichting de Kubus.

Hoe werkt ZOOM
ZOOM is een programma waarmee je via internet kunt videobellen met PC, laptop of smartphone. Het is noodzakelijk het programma ZOOM ruim vóór de voorstelling te downloaden. We begeleiden je stap voor stap van download naar installatie via een handleiding die bij je e-ticket is toegevoegd.

De online voorstelling is onderdeel van het jaarlijkse traditionele Peuter Kleuter Festijn dat altijd in de voorjaarsvakantie plaatsvindt in De Kubus. Vanwege de aanhoudende coronamaatregelen nu in aangepaste vorm digitaal.