Contact, adres en openingstijden

Agenda

Muziekvoorstelling Solisten in de spotlights

zaterdag 25 november 2017, van 19.30 - 22.00 uur, Kubus

Op zaterdag 25 november presenteert het Harmonieorkest de voorstelling 'Solisten in de spotlights'. Een voostelling die vol staat van solistische optredens begeleid door het orkest. Zo zijn er solo’s op altsaxofoon, hobo, klarinet en trompet.

Er zijn muziekstukken die speciaal zijn gecomponeerd voor 1 of 2 solisten begeleid door het orkest, zoals het Klarinet Concert waar de 1e klarinet de hoofdrol heeft en The Arrival of The Queen of Sheba.

In dit laatste stuk speelt onze hoboïste samen met haar muziekdocent, Petra Husmann, een prachtig solo. Daarnaast worden er stukken gespeeld waarin het hele orkest soleert, zoals in Ross Roy. In dit stuk is er tevens een speciale rol voor de altsaxofoon weggelegd. In Mexican Trumpets spelen de trompetten, zoals de naam al aangeeft, de hoofdrol. Uiteraard staan naast deze stukken nog enkele verrassende werken op het programma. Naast het Harmonieorkest zal ook het opleidingsorkest van zich laten horen. Zij spelen een programma waarmee zij op 9 december a.s. gaan deelnemen aan een jeugdfestival in Opperdoes. Beide orkesten staan o.l.v. dirigent Dethmer Jan van Heerde. Het concert is tevens aangemeld voor deelname aan de Amateurkunstprijs 2017 waarvoor een jury het concert zal bezoeken.

Info

  • Locatie: theaterzaal Kubus
  • Datum: zaterdag 25 november
  • Toegang: € 5,- p.p.
  • Aanvang: 19.30 uur
  • Zaal open: 19.00 uur

Donateurs van het Harmonieorkest hebben gratis toegang (maximaal 2 kaarten per donateur). Kaarten zijn te koop bij de zaal of kunnen besteld worden via e-mailadres pr-commissie@harmonieorkestlelystad.nl. De kaarten liggen dan voor je klaar op 25 november bij de kaartverkoop waar je ze tegen contante betaling (geen pin) kunt afhalen. Ook donateurs kunnen via genoemd e-mailadres hun kaarten reserveren. Vermeld dan even in de mail dat u donateur bent. 

 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.