Contact, adres en openingstijden

Agenda

LelySTART: Open Dag Kubus met speurtocht

zaterdag 16 september 2017, van 13.00 - 17.00 uur, Kubus

Het Kleine Theater verovert Kunstgras! De zaterdag van LelySTART belooft dit jaar wel heel bijzonder te worden met de voorstelling 'Er zat een klein zigeunermeisje…' van theatergroep Het Kleine Theater! Deze voorstelling komt namelijk regelrecht uit De Parade vandaan en voor de Lelystedelingen deze keer dus ook te bewonderen op Kunstgras voor Kubus. Voor iedereen die al heel lang nieuwsgierig is naar het interieur van dit fleurige gebouw, is er op de zaterdag een instrumentenmarkt en een speurtocht georganiseerd.

Er zat een klein zigeunermeisje…
Het Kleine Theater vertelt verhalen op de meest ambachtelijke manier. Zonder te veel gedoe, met mooie muziek en gekke personages. Sprookjes waar ze hun eigen draai aan geven, zodat ze niet te eng zijn voor de kleinste en niet saai voor de oudste. Een theatervoorstelling voor het hele gezin, regelrecht vanaf De Parade en tijdens LelySTART te bewonderen op Kunstgras.. Aan het eind van de middag, bij de prijsuitreiking van de winnaars van de Speurtocht, zien we de voorstelling nogmaals, maar dan binnen in de theaterzaal.

Kunstgras
Inmiddels is het fenomeen Kunstgras tijdens LelySTART een gekende plek om elkaar te ontmoeten en te genieten van de jaarlijkse kunstmarkt op de zaterdag. Bezoekers vinden hier van alles: kunstenaars, de Batavia en lekkere sapjes, pannenkoeken of Franse delicatessen. Het podium herbergt grappige, korte impressies van de Kubusmusicals, de popavonden en de meest recente choreografieën, en de groep keramisten heeft zich dit jaar verzameld rond het fenomeen RAKU stoken. Met twee gloednieuwe ovens laten ze de bezoekers zien tot welke spectaculaire resultaten deze vorm van glazuur stoken kan leiden. Kunstgras belooft ook tijdens deze tiende editie van LelySTART weer een wervelende ervaring te worden!

Instrumentenmarkt en speurtocht
Tijdens de zaterdag kunnen bezoekers van LelySTART ook een bezoek brengen aan het markante gebouw van Kubus. Onder het genot van een kopje koffie kunnen geïnteresseerden in de foyer de instrumentenmarkt bezoeken, waar docenten en musici jong en oud kennis laten maken met allerlei instrumenten. Speciaal voor de kleintjes (al zien we vaak dat moeders minstens zo fanatiek zoeken) is er een speurtocht door het gebouw, die kinderen op een speelse manier kennis laat maken met de vele kunstvormen van Kubus. Zelfs de zaal Techniek is onderdeel van de speurtocht! Voor de winnaars is er een gave superprijs en de prijsuitreiking is om 16.00 uur in de theaterzaal met daarbij de tweede ronde van 'Er zat een klein zigeunermeisje…'

Waar: Kunstgras, voor gebouw Kubus en in gebouw Kubus
Wanneer: zaterdag 16 september
Tijd: van 13.00 - 17.00 uur
Entree: gratis

Bovenstaand programma is onderdeel van het festival LelySTART.

 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.