LelySTART Kubus Tour met bekende TikTokkers

12-09-2020
De Kubus

‘Op afstand’ de leukste gratis kunstroute met dans, muziekpresentaties, expositie, theatervoorstelling ‘Mondkapje en de Wolf’ én Meet&Greet met bekende Tiktokkers. Tussen 12.30 uur en 15.30 uur start er ieder half uur een tour. Reserveren verplicht via aanmeldformulier hieronder.

Twee verschillende tours

  • Jongeren tour (10 t/m 17 jr) (VOL, RESERVEREN NIET MEER MOGELIJK) 
    Een gratis LelySTART Jongerentour door De Kubus waarbij je door het hele gebouw geleid wordt. Onderweg is er speciaal voor jullie een Meet&Greet met drie bekende Tiktokkers: Jipzzaza,  agiiii77 en Dreamon..04. Reserveren verplicht via aanmeldformulier hieronder.
    Om 16.30 uur kun je ook naar de gratis jongeren theatervoorstelling ‘Mondkapje en de Wolf’ (12 t/m 17 jr). Hiervoor dien je apart te reserveren, klik hier.
    Voor deze tour en de voorstelling is er i.v.m. de leeftijdscategorie geen 1,5 meter afstand maatregel nodig. 
  • Kids & volwassenen tour (VOL, RESERVEREN NIET MEER MOGELIJK) 
    Een gratis 60 minuten durende LelySTART Tour door De Kubus waarbij je door het hele gebouw wordt geleid langs allerlei presentaties van dans, musical, popschool, zang, en muziek. Dit alles van Kubus cursisten, Kubus docenten en diverse verenigingen. Reserveren verplicht via aanmeldformulier hieronder. Voor deze tour geldt wél de 1,5 meter afstand maatregel. 

Reserveren verplicht
I.v.m. de corona maatregelen is het noodzakelijk om een plekje te reserveren, wees er snel bij, er is beperkt plek en vol = vol! Per tour kunnen er maximaal 20 personen reserveren. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM richtlijnen.

Reserveren

De eerste 20 personen per tour die zich hebben aangemeld via onderstaand formulier hebben een plekje. De aanmeldingen daarna krijgen apart bericht per e-mail of ze op de wachtlijst komen te staan. 

Alle plekjes in de tour zijn vol. Reserveren is niet meer mogelijk.