Contact, adres en openingstijden

Agenda

Krachtpatsers in de meivakantie

01 mei t/m 02 mei, 2018, Lelystad

Lelykracht zoekt krachtpatsers in de meivakantie. Als Krachtpatser kun je na de ‘Doe je ding markt’ in de voorjaarsvakantie nu een complete workshop naar keuze volgen in de meivakantie op 1 en 2 mei. Maar liefst 20 verschillende aanbieders trappelen van ongeduld om hun passie met de jongens en meiden te delen. 

In de vorige editie was het meer ‘speeddaten’ oftewel kennismaken met een mogelijke hobby om de eigen passie en talent te ontdekken. Deze keer worden de kinderen uitgenodigd om op de locatie van de aanbieder te komen en zo nog beter kennis te maken met hun toekomstige hobby. Wat dacht je van klimmen, zwemmen als een zeemeermin of een 2D logo maken. Meld je hier aan.

Workshops op locatie
Naast Kubus, Sportbedrijf en Bibliotheek als workshopplek zullen de Lelystadse aanbieders, die eigen ruimtes kennen, hun workshop van daaruit aanbieden. Kinderen gaan op eigen gelegenheid naar de locaties. Lelykracht nodigt alle krachtpatsers van 9 tot en met 13 jaar uit om, in overleg met ouder/verzorger, in te schrijven voor Krachtpatsers. Alle workshops worden daar toegelicht en er kan tot en met zondag 22 april ingeschreven worden op meerdere workshops, zolang de tijden niet botsen met elkaar.

Ontdekken van eigen talent en kracht
Lelykracht laat het evenement Krachtpatsers jaarlijks terugkomen tijdens schoolvakanties om kinderen te wijzen op alle mogelijkheden in Lelystad voor hun vrijetijdsbesteding. Veel kinderen in de leeftijd van 9 t/m 13 jaar stoppen met sport of hun hobby. Lelykracht wil dit voorkomen door hen bewust te maken van hun talenten, kracht en mogelijkheden.

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.