Kick-off Flevo on Stage

18-03-2024
19:30 uur
Kubustheater

Ben je amateurkunstenaar in Flevoland? Heb je een goed idee voor een voorstelling of productie en ben je op zoek naar budget? 

Kubus heeft van het Fonds Cultuurparticipatie en de gemeente Lelystad een aanzienlijke subsidie toegekend gekregen voor het project Flevo on Stage om in totaal 13 nieuwe amateurproducties te maken in 2 jaar tijd. Heb je een goed idee en wil je kans maken op een bijdrage in het productiebudget (max. € 5.000,-) om jouw plan uit te voeren, kom dan op maandagavond 18 maart om 19.30 uur naar de voorlichtingsavond in De Kubus. Gratis toegankelijk.

Stimuleren van creativiteit en samenwerking
Wij hopen hiermee de amateurkunst in Flevoland verder te helpen bij het bereiken van nieuwe doelgroepen, ledenwerving en verjonging. Tijdens de bijeenkomst zetten wij de deuren open voor amateurverenigingen of individuele initiatieven uit Flevoland en in het bijzonder Lelystad. Deze producties kunnen een doorontwikkeling zijn van reguliere activiteiten, maar ook geheel nieuwe creaties. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan het samenwerken met een partij uit een andere discipline of een innovatieve toevoeging van multimedia aan jullie uitvoering. Tijdens deze ontmoetingen worden ideeën en behoeftes uit het amateurveld gekoppeld aan een professionele blik en begeleiding, waardoor bijzondere producties kunnen ontstaan. Samen met jonge makers begeleidt Flevo on Stage vervolgens de plannen die daaruit ontstaan, om ze uiteindelijk letterlijk en figuurlijk een podium te geven.

Ben geïnteresseerd? Kom dan naar De Kubus op 18 maart!
Wij geven dan informatie over het project en de procedure. Ook presenteren wij inspirerende verhalen uit de praktijk. De toegang is gratis. Wel graag even aanmelden door een mailtje te sturen naar b.roeters@dekubuslelystad.nl. Dan hebben wij een indicatie van het aantal bezoekers. Heb je een vraag? Neem dan contact op met projectleider Bastiaan Roeters via b.roeters@dekubuslelystad.nl of 06 46 08 41 14.