Contact, adres en openingstijden

Agenda

IKtoon: Theatervoorstelling Jong & Oud, Vader en Moeder

13 juni t/m 04 juli, 2017, De Uiterton, Kubus, De Hoven Coloriet, Hanzeborg

Na het succes van de theatervoorstelling Jong & Oud in 2015 komen Woonzorg Flevoland en Kubus ook dit jaar met een bijzonder theaterproject. Een grote groep ouderen en jongeren heeft de afgelopen maanden samengewerkt aan de muzikale en beeldende theatervoorstelling ‘Jong & Oud, Vader en Moeder’. Het project brengt jongeren en ouderen op een ongedwongen, maar intense wijze bijeen.

Jong en oud werken samen
Ouderen en leerlingen van Landstede Lelystad spelen de hoofdrol en werkten intensief samen om de voorstelling inhoud te geven. Hierdoor is er een muzikaal toneelstuk ontstaan over de band met je vader en moeder én over jong en oud. De band met je ouders is uniek en belangrijk, zowel voor de vader, moeder als voor de zoon, dochter. Iedereen is een kind, hoe jong of oud je ook bent. Maar niet iedereen is een ouder. Door de samenwerking tussen jongeren en ouderen krijgen zij meer begrip voor elkaar en worden vooral de overeenkomsten zichtbaar.

In totaal zijn er meer dan 50 jongeren en ouderen actief betrokken in de rol van o.a. acteur, technicus, koorlid, decorbouwer en danser. Dit alles onder begeleiding van twee ervaren theatermakers: Ghani Guiseppin - theatermaker en Jan Krol - Consulent Belevingsgerichte Zorg van Woonzorg Flevoland. 

Data en reserveren
De theatervoorstelling, ‘Jong en Oud, Vader en Moeder speelt op de volgende data en locaties:

  • 13 juni - 15.00 uur - De Uiterton (voor bewoners en familieleden)
  • 19 juni - 15.00 uur en 19.30 uur - Kubus (voor iedereen die het leuk vindt)
  • 27 juni - 15.00 uur - de Hoven, Coloriet (voor bewoners en familieleden)
  • 4 juli - 15.00 uur - Hanzeborg (voor bewoners en familieleden)

Het belooft een feest te worden voor iedereen: jong én oud!
Voor meer informatie of het reserveren van kaarten à € 3,00, kunt u contact opnemen via e-mail: ticketsjongenoud@gmail.com

De theatervoorstelling Jong en Oud is mede mogelijk gemaakt door: RCOAK, Fonds Sluyterman van Loo, Pasman Stichting, Welzijn Lelystad, Lelystadse Uitdaging, Roomsch Catholijk Ouden Armen Kantoor, Landstede, De Kubus en Woonzorg Flevoland. Het decor wordt gebouwd door vrijwilligers en bewoners van De Bolder.

Dit programma is onderdeel van IKtoon; Maand van de Amateurkunst.

 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.