Contact, adres en openingstijden

Agenda

Iktoon: KubusNacht, voor de hele familie

vrijdag 30 juni 2017, van 19.30 - 22.30 uur, Kubus

Kom je ook op ons feestje! Deze vierde Kubusnacht staat in het teken van het thema duurzaamheid en natuur. Kubus nodigt de hele familie uit om een nieuwe verrassingstocht te ondergaan. Gratis en geschikt voor het hele gezin!

De Nacht begint al buiten waar Kubus nieuwe choreografieën laat zien rond het thema water. De selectie klassen brengen op de transcendente muziek van Philip Glass in de uitvoering van harpiste Lavinia Meijer een moderne dans rond het kunstwerk Zeespiegel. De streetjazz cursisten van Maaike Hazelaar leiden ons al swingend het pand in. Daar en buiten zijn de kunstinstallaties te zien van Kunstnomade Robert Roelink. Kunstenaar Robert Roelink heeft Kubus aangekleed met zijn project Noorderlicht. Dit licht straalt je tegemoet. Hij heeft een maand lang samen met Lelystedelingen gewerkt met afval plastic. Het resultaat is deze avond voor ieder te aanschouwen. Ook toont hij kunstwerken, die hij elders heeft gemaakt, tijdens een tocht door de Kubus. 

Kubusnacht verrast je vervolgens met toneel- en muziekoptredens en eindigt in de theaterzaal met de professionele dansvoorstelling met animatie en film: NATUURlijk. Een groep professionele dansers uit Arnhem Dansstorm Oost brengen hun voorstelling NATUURlijk in de theaterzaal van Kubus. NATUURlijk neemt je mee op een bijzondere reis door de natuur. Vliegend door het wolkendek, zwemmend onder water en dansend tussen groene bladeren ervaar je hoe het is in de natuur. Maar het landschap verandert. Wat kunnen we doen om de natuur te behouden? Van bovenaf worden filmbeelden geprojecteerd op een witte dansvloer. De dansers dansen met, tussen en in de natuur. Als publiek zit je om deze dansvloer heen. Van heel dichtbij ervaar je de dynamische dans en verstilde filmbeelden.

Info

  • Locatie: Kubus
  • Entree: gratis
  • Tijd: 19.30 - 22.30
  • Geschikt voor het hele gezin!

Dit programma is onderdeel van IKtoon; Maand van de Amateurkunst.

 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.