Contact, adres en openingstijden

Agenda

Fieperdepiep Festijn in Kubus

zaterdag 25 februari 2017, van 00.00 - 00.00 uur, Kubus

Tijdens deze Peuter Kleuter Festijn editie vindt het Fieperdepiep Festijn plaats in de Kubus, een vrolijke en sprankelende theaterbelevenis rond het werk van Fiep Westendorp voor kinderen vanaf 2 jaar. 

Honderd jaar geleden werd Fiep Westendorp, bekend van haar illustraties, geboren. Dat vieren we tijdens het Peuter Kleuter Festijn, een vrolijke en sprankelende theaterbelevenis voor kinderen vanaf twee jaar! Een festijn dat je niet mag missen!

Tijdens dit Festijn zijn de gangen van Kubus door De Taartrovers veranderd in een interactieve theaterspeeltuin die de zintuigen prikkelt, het hart van het festival. De kinderen kunnen er zich creatief uiten en heerlijk verder spelen met wat ze hebben gezien en beleefd tijdens de voorstellingen Fiep fiep vogeltje en Pim & Pom. Alles speelt zich af in de huiselijke sfeer. Speel in het keukentje, het atelier, de zitkamer of droom lekker weg in een poezenmand met een verhaaltje.

Fiepbus
Uniek aan dit festival is de vrolijk gedecoreerde dubbeldekker die buiten voor de bezoekers klaar staat: de Fiepbus. Beneden in de bus kunnen ze door een doolhof op avontuur in de wereld van Fiep Westendorp. Op de bovenverdieping kunnen kinderen op de bankjes plaatsnemen om daar spelletjes te doen, te knutselen en nog veel meer. Soms worden er ook kleine ritjes gemaakt!

Maak kans op een ritje na afloop van het programma door mee te doen aan de kleurplatenwedstrijd! Kleur de kleurplaat en lever deze uiterlijk 22 februari 2017 in bij de balie van de Kubus (kleurplaten ook verkrijgbaar in de Kubus). 

Fiep Fiep vogeltje (2+)
Met de illustraties van Fiep Westendorp als leidraad maakt Judith Sleddens een beeldende, muzikale voorstelling over een avontuurlijke reis van een paniekvogel, een vrolijk meisje èn haar denkbeeldige vriendje. Fiep Fiep Vogeltje is een spannende en humoristische ontdekkingstocht voor kinderen vanaf 2 jaar.

Pim & Pom - Fieperdepiep (3+)
De Toren van Geluid. Speciaal voor dit jubileumjaar is er een feestelijke voorstelling over jarig zijn en héél oud worden! En... hoe doe je dat eigenlijk, een groot feest geven? De poezen Pim en Pom uit de boeken van Mies Bouhuys en Fiep Westendorp hebben er hun pootjes vol aan. Als dat maar goed uitpakt... Veel lekkere muziek en pakkende liedjes. En de kinderen doen natuurlijk gezellig mee!

En verder…
Buiten de voorstellingen is er alle ruimte om zelf te werken aan je eigen Fiep! ervaring. De muziek, theater, dans en beeldende workshops sluiten aan bij het thema Fiep Westendorp. Ook kun je op de foto als Jip of Janneke, of toch liever als Pluk?

De Ontdekhoek (6+)
De Ontdekhoek biedt het oudere kind de kans om tijdens het Festijn twee proeven te doen. Ze mogen o.a. robotica of games programmeren, smeden van een vork of lepel of chips bakken. 

Kaartverkoop

  • Leeftijd: 2+
  • Locatie: Kubus
  • Ochtendprogramma: 09.00 - 13.00 uur of
  • Middagprogramma: 14.00 - 18.00 uur
  • Entree: € 10,- p.p. per dagdeel (als ouder/verzorger koop je ook een kaartje) 
  • COMBIKAARTEN voor het Fieperdepiep festival op zaterdag 25 februari én het concert van Aadje piraatje op vrijdag 24 februari zijn € 15,-
  • Kaartverkoop: via de kassa van Kubus (alleen pin), via de kassa van Agora Theater óf online via de website van Agora Theater
  • Openingstijden kassa Agora: di t/m vrij 13.00 - 17.00 uur, zat 13.00 - 16.00 uur
  • Openingstijden kassa Kubus: ma en vrij 12.00 - 17.00 uur, di t/m do 10.00 - 17.00 uur

Overige activiteiten

Voor de overige activiteiten die ook onderdeel zijn van het Peuter Kleuter Festijn klik hier

 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.