Contact, adres en openingstijden

Agenda

Expositie Wonderlijke Wereld

09 januari t/m 23 februari, 2018, Kubus

Henk van der Molen schildert sinds jaren in de Kubus samen met anderen in de coachingsgroep. Deze periode toont Kubus met gepaste trots zijn 'WONDERLIJKE WERELD'. Het thema is voor van der Molen een verwijzing naar de wonderlijke, verrassende, soms mysterieuze kanten van de wereld waarin we leven die in veel van zijn schilderijen verbeeld worden. De kunstenaar zal zelf dit thema tijdens de opening toelichten.

De opening op 9 januari krijgt extra cachet door gasten die van der Molen heeft uitgenodigd om dit evenement luister bij te zetten: Klassieke Zangers geven hun medewerking door op hun manier te reageren op de tentoongestelde schilderijen (met o.a. Mendelssohn). Sierbloemschikker Karin de Wit zal samen met een andere professional tijdens de opening een bloemstuk tot stand laten komen dat eveneens op de expositie reageert. Je bent van harte welkom om 20.00 uur! 

Dinsdag 16 januari, dinsdag 25 januari en donderdag 8 februari of op afspraak verzorgt Henk van der Molen om 20 uur voor belangstellenden een rondleiding langs de expositie. Opgave is niet nodig. We verzamelen in de foyer. Meer zien van Henk? Bekijk zijn website.

Met medewerking van:

  • Sopraan Wieneke Terberg, Anita Warring, Marjon Wijten
  • Alten Nora Leemreijze, Ietje Ringelberg, Wilma van Loo
  • Tenoren Jan Tulner, Minze Haga, Rink Severing
  • Bassen Ron Eussen, Klaas Lamminga, Jan Poortinga
  • Piano Jan Kreuter

 

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.