Agenda

Expositie Tour of Art Flevoland

19 september t/m 07 oktober, 2018, Kubus

Van 19 september t/m 7 oktober is in Kubus een overzichtsexpositie te zien van kunstwerken van alle deelnemende kunstenaars van Tour of Art Flevoland. 

Kubus is weer het podium voor een Kunstroute door Lelystad die wordt georganiseerd door Tour of Art Flevoland. Onze gangen tonen werken van Flevolanders die het eerste weekend van oktober op tal van plekken exposeren. Deze expositie wordt geopend op donderdagavond 19 september in de theaterzaal van de Kubus. De expo is nog tot en met 7 oktober te bezichtigen op openingstijden van Kubus. 

De foyer van de Kubus stroomde vol bij de feestelijke opening van de 13e centrale deelnemersexpositie van de Tour of Art Flevoland. En dat was niet voor niets; het programma bleek bij iedereen in de smaak te vallen. Stadsdichter Thomas Gerla stal de show met een act waarin hij, op zijn eigen, speciale wijze, een aantal door hemzelf geschreven gedichten voordroeg, met muzikale ondersteuning van pianist Gijs Murray en drummer Peter de Vries.

Thomas opende met het gedicht ‘Tour of Art’, dat hij speciaal voor deze avond geschreven heeft. En in het kader van 100 jaar Zuiderzeewet, droeg hij onder andere ook zijn gedicht ‘Nieuw Land’ voor.

Het thema ‘Lelystad en water’ kwam ook terug in de prachtige dansvoorstelling die na het optreden van Thomas Gerla werd opgevoerd door negen Kubus-leerlingen. Zij dansten op de muziek van ‘De storm op zee’, uit de Peer Gynt Suite van Edvard Grieg. Zowel de dans, als de wat onheilspellende sfeer die erbij gecreëerd werd, maakte de storm in de zaal bijna voelbaar.

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober: is het weekend van de TOUR OF ART FLEVOLAND!

Tijdens dit weekend stellen 51 Flevolandse beeldend kunstenaars, verspreid over 14 Lelystadse locaties, hun beeldende kunst ten toon. Alle deelnemerslocaties zijn beide dagen geopend van 12.00 tot 18.00 uur, met uitzondering van het Yardenhuis van Lelystad (alleen zondag).

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.