De Nationale Stadsdichtersdag 2022

03-09-2022
20:00 - 00:00 uur
De Kubus

Op zaterdag 3 september vindt de De Nationale Stadsdichtersdag 2022 plaats, de jaarlijkse samenkomst van stads-, dorps- en gemeentedichters uit heel Nederland en Vlaanderen. Zoals vanouds is Lelystad, voor de zeventiende keer alweer, de gaststad voor een onvergetelijk poëtisch samenzijn. Het belooft een inspirerende dag te worden!

In de avond kun je terecht in de foyer van De Kubus voor een drankje, een dansje en een goed gesprek. Voor livemuziek is ook gezorgd: de eigenzinnige en grillige zanger/gitarist/liedjessmid Jeroen Kant speelt deze avond verschillende kleinkunst-pareltjes tot aan stomende bluesgrooves. Zijn sound is rauw en organisch, authentiek, uitgesproken en eigen. De inspiratie haalt hij voornamelijk uit de rijke blues, roots en rocktraditie.

Jeroen Kant is winnaar van de Vlaamse Nekka-prijs 2015/2016, winnaar publieksprijs van De Grote Prijs Van Nederland 2011. Deed in 2013 mee aan De Beste Singer Songwriter Van Nederland. Ook speelde hij theater- en clubtours en op festivals als Zwarte Cross, Mañana Mañana en Into The Great Wide Open en stond in het voorprogramma van artiesten als Henny Vrienten, Gorki, De Dijk, Ben Caplan, Ian Siegal en Laurence Jones en in het na programma van Bob Dylan.

KAARTVERKOOP

PRIJZEN
€ 10,-
Kaartverkoop klik hier.

TIJDEN
Open 20.00 uur
Aanvang 21.00 uur

LOCATIE
De Kubus, Agorabaan 3 Lelystad

De Nationale Stadsdichtersdag 2022 is een productie van Poppodium Corneel. Vragen over dit concert kun je stellen aan Corneel > klik hier.