De Musical: The Villains @Christmas

Volwassenen € 5,-
Kinderen € 3,50
11-12-2021
De Kubus

De Villains, de slechteriken, zijn er helemaal klaar mee dat de Prinsen en Prinsessen, de schattige meisjes en jongens altijd lang en gelukkig zijn, terwijl zij aan het kortste eind trekken. Als ze dan ook nog over Kerst beginnen, met alles wat erbij hoort, zijn ze helemaal woest. Daarom komen ze bij elkaar voor WRAAK. De Heks heeft Cruella, Boze, Stief, Jafar en zelfs Ursula uitgenodigd. Alleen was ze Maleficent vergeten….
Ondertussen zien we allerlei verwikkelingen van onder andere de Prinsen, Prinsessen, Hans, Grietje, Roodkapje. Het gaat niet bepaald over rozen in het bos. En zo kunnen de Villains aan het eind concluderen: ‘Ons leven is zo gek nog niet’. Hoe gaan ze dit kerstfeest doorkomen?

Kom kijken en luisteren naar deze verrassende, spannende en soms hilarische voorstelling met zang, toneel en dans gespeeld door de musical groep volwassenen.

INFO

  • Wanneer: 11 december 2021
  • Hoe laat: 16.30 uur en 19.30 uur
  • Entree:  € 5,- volwassenen, € 3,50 kinderen (advies 6+)
  • Kaartverkoop: Koop je ticket hier. (Let op: om een ticket te kunnen kopen log je in met je Kubus of Corneel account, mocht je die nog niet hebben dan kun je je registreren).