VERPLAATST! De Musical: The Villains @Christmas

Volwassenen € 5,-
Kinderen € 3,50
11-12-2021
De Kubus

I.v.m. de huidige coronamaatregelen wordt de Musical The Villains@Christmas verplaatst naar een nader te bepalen datum. Ticketkopers krijgen persoonlijk bericht. 
————————————————————————————————————

De Villains, de slechteriken, zijn er helemaal klaar mee dat de Prinsen en Prinsessen, de schattige meisjes en jongens altijd lang en gelukkig zijn, terwijl zij aan het kortste eind trekken. Als ze dan ook nog over Kerst beginnen, met alles wat erbij hoort, zijn ze helemaal woest. Daarom komen ze bij elkaar voor WRAAK. De Heks heeft Cruella, Boze, Stief, Jafar en zelfs Ursula uitgenodigd. Alleen was ze Maleficent vergeten….
Ondertussen zien we allerlei verwikkelingen van onder andere de Prinsen, Prinsessen, Hans, Grietje, Roodkapje. Het gaat niet bepaald over rozen in het bos. En zo kunnen de Villains aan het eind concluderen: ‘Ons leven is zo gek nog niet’. Hoe gaan ze dit kerstfeest doorkomen?

Kom kijken en luisteren naar deze verrassende, spannende en soms hilarische voorstelling met zang, toneel en dans gespeeld door de musical groep volwassenen.