Contact, adres en openingstijden

Agenda

Dansvoorstelling De Notenkraker

zaterdag 23 december 2017, van 00.00 - 00.00 uur, Agora Theater

In de etalage van Kubus staat sinds deze week een ledikant en wat kostuums…. Hoezo? De dansafdeling van Kubus maakt zich op om een onvergetelijk ballet neer te zetten op de zaterdag voor het lange Kerstweekend. De Notenkraker in een eigentijdse jas, opgevoerd in de Agora.

De Notenkraker
Onze dansafdeling danst dit seizoen haar grote voorstelling vlak vóór Kerst. We dansen het wereldberoemde kerstsprookje 'De Notenkraker'. Onze versie van de Notenkraker zal gekleurd zijn met eigentijdse choreografieën ontleend aan streetdance, jazz en moderne dans zonder het verhaal en de klassieke dans geweld aan te doen.

De Notenkraker is een ballet dat zeer geliefd is rond de kerst want het sprookje speelt zich af in de donkere decemberdagen. Het ging in 1892 in première in Sint-Petersburg op muziek van Tchaikovsky.

We zien het kerstfeest bij de familie Stahlbaum. Familie, vrienden en kennissen komen met hun kinderen op bezoek. Eén van de bezoekers is de vreemde, geheimzinnige meneer Drosselmeijer. Deze toont later op de avond goocheltrucs. En hij geeft de kinderen cadeaus. Fritz krijgt tinnen soldaatjes en Clara een Notenkraker in de vorm van een soldaat. Wat zij niet weet is dat deze Notenkraker een prins is die is betoverd door de verschrikkelijke muizenkoning. Die betovering kan slechts verbroken worden als hij wordt gered door iemand die écht van hem houdt ondanks zijn rare uiterlijk. 

Wij nodigen je van harte uit om deze voorstelling te bezoeken en de verrichtingen van onze dansers, de choreografen, de kostuummakers, de decorbouwers, de schminkploeg, de lichtkunstenaars en de musici te komen mee maken. 

Info

  • Datum: zaterdag 23 december 2017
  • Locatie: Agora theater, grote zaal
  • Tijd: middagvoorstelling van 15.00 uur tot 17.30 uur, met een half uur pauze tussendoor
  • Avondvoorstelling van 19.00 uur tot 21.30 uur, met een half uur pauze tussendoor
  • Entree: € 17,50 volw. € 12,50 kind 
  • Dresscode: feestelijke kleding

Kaarten verkrijgbaar bij het Agora Theater via de website of aan de theaterkassa tijdens openingstijden. 

facebook-en-webshop-image.jpgOpnames
Van de voorstelling wordt door EnjoyVideo met meerdere camera's professionele opnames gemaakt. Hiervan wordt een hele mooie dvd gemaakt die je online kunt bestellen, of tijdens de avondvoorstelling in het theater. Een superleuke en mooie herinnering!

 

Heb je vragen?

Cursussen
Heb je een vraag over het aanbod of een andere vraag over een cursus? Stuur een e-mail naar cursusadministratie@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 04, bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 13.00 tot 17.00 uur of neem rechtstreeks contact op met de docent.

Algemeen
Heb je een algemene vraag stuur een e-mail naar info@dekubuslelystad.nl of bel 0320 22 15 24, bereikbaar op maandag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur en dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je over een specifiek onderwerp teruggebeld worden, vul dan dit contactformulier in. De juiste medewerker zal dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Financieel 
Heb je een vraag over een factuur of een andere financiële vraag? Stuur een e-mail naar debiteuren@dekubuslelystad.nl of bel 0320 72 70 11, bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Klacht
Heb je een klacht, vul dan het klachtenformulier in. 

Onze locatie

Contactgegevens

Bezoekadres:
Agorabaan 3
Lelystad

Postadres:
Postbus 354
8200 AJ  Lelystad

Openingstijden:
Ma 12.00 - 22.30 uur
Di t/m do 9.00 - 22.30 uur
Vrij 12.00 - 20.00 uur
Zat en zon gesloten, tenzij er evenementen gepland zijn.

Locatie De Kubus

Routebeschrijving

Uw startadres:

Vakantieplanning

Klik hier voor het vakantierooster.