VERPLAATST – Cultuurparade Lelystad

28-11-2021
13:00 - 17:00 uur
De Kubus

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen wordt de Cultuurparade Lelystad verplaatst naar een nader te bepalen datum begin 2022.

Een minifestival waarbij er doorlopend op verschillende podia, presentaties plaatsvinden van bijzondere Lelystadse artiesten, verenigingen en groepen. Dat vind je in De Kubus tijdens de Cultuurparade Lelystad op zondag 28 november a.s. tussen 13.00 – 17.00 uur.

Alle optredens en presentaties zijn gratis toegankelijk. Speciaal voor de kinderen zijn er leuke en tot de verbeelding sprekende activiteiten gepland op de eerste verdieping van De Kubus. In de foyer zijn zang en muziek te beluisteren en te zien, onder het genot van een drankje.

Programma
Op de Cultuurparade Lelystad zijn zo’n 18 presentaties te zien. Het is een uitzonderlijk programma waarin veel verschillende disciplines aan bod komen. Er is dans, zang, muziek, musical, film en vertelkunst te zien en te beluisteren. Binnen deze disciplines worden verschillende stijlen getoond. Het complete programma volgt binnenkort.